ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cupa Kyodai de Freestyle Kickboxing 2016

Cupa Kyodai de Freestyle Kickboxing 2016

Cupa Kyodai 2016

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FREESTYLE KICKBOXING împreună cu CLUBUL SPORTIV KYODAI vă invită la CUPA KYODAI DE FREESTYLE KICKBOXING

Federația Română de Freestyle Kickboxing împreună cu Clubul Sportiv Kyodai vă invită în data de 25 Septembrie 2016 la Cupa Kyodai de Freestyle Kickboxing – ediția a I-a în București, Școala Gimnazială Ferdinand I, Bulevardul Gării Obor, nr.16, sector 2.

Promoter: antrenor Marian ANGHEL, tel.  0726 427 399

Secțiunile sunt: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Total Kombat, Kata si Kata Sincron.

Publicat de Ion Antonromaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: