ROMÂNIA BREAKING NEWS

Live Cluj și Timișoara! Zeci de mii de români protestează în marile orașe ale țării împotriva ordonanței grațierii și amnistiei – 29 ianuarie

Live Cluj și Timișoara! Zeci de mii de români protestează în marile orașe ale țării împotriva ordonanței grațierii și amnistiei – 29 ianuarie

În București și în mai multe orașe din țară și din străinătate oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare, la fel ca săptămâna trecută, pentru a protesta față de intenția guvernului Grindeanu de a adopta cele două ordonanțe de urgență referitoare la grațierea unor pedepse și la modificarea Codurilor Penale.

Zeci de mii de persoane au fost duminica trecută în stradă în toate marile orașe ale României, protestând împotriva controversatelor proiecte de ordonanță. Duminică 29 ianuarie a.c., ministrul justiției, Florin Iordache, a dat asigurări ferme că grațierea nu se va referi la condamnările pentru infracțiuni de corupție și nici la cele pentru infracțiuni cu violență. Luni 30 ianuarie a.c. este programată dezbaterea publică pentru celor două proiecte de ordonanțe.

Live video la Cluj

 

Video proteste la Timișoara

Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: