ROMÂNIA BREAKING NEWS

LIVE! A 27-a zi de protest in Piata Victoriei – Operațiunea Steagul UE

LIVE! A 27-a zi de protest in Piata Victoriei – Operațiunea Steagul UE

Aproximativ 5.000 de oameni s-au adunat duminică seara în Piata Victoriei, pentru a 27-a zi consecutiv, pentru a protesta față de Guvernul Grindeanu şi politicienii corupţi. Cei care s-au adunat îm Piață spun că nu mai au încredere în actualul Executiv după capitolul numit OUG 13, deși guvernul a revenit asupra deciziei și ordonanţa a fost abrogată.  Aceștia susţin că vor ieşi în stradă până când Guvernul Grindeanu îşi va da demisia.

De aproape o lună de zile românii ies zilnic în stradă pentru a-şi face auzită vocea, iar în această seară manifestanţii au scris din nou istorie, formând un drapel din luminițe al Uniunii Europene.

Amintim că pe 12 februarie, protestatarii din faţa Guvernului au format un tricolor uriaş – moment care a impresionat o lume întreagă – acum manifestanţii au creat, tot din hârtii luminate, drapelul UE.  Și în alte oraşe ale ţării au loc proteste anti-Guvern, la Cluj, Constantă, Braşov, Sibiu şi Timişoara.

Live!

Gabriel Negru / RBN Press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: