ROMÂNIA BREAKING NEWS

Lista lui Dughin! Dreptul la replică al celor citați în anexa 1 (România)

În continuarea articolului:

R.B.N. Press -Lista prietenilor lui Putin din România via Alexander Dughin & Co, desconspirată de hackerii ucraineni

Vă prezentăm reacțiile unora dintre românii puși pe lista „prietenilor Rusiei” în lista lui Dugin. Aceștia neagă vehement că s-ar ocupa cu promovarea acestei țări în Romania, și că s-ar constitui într-un grup de influență pentru interesele Moscovei, dar nu toti dezmint si discutiile purtate cu Aleksandr Dughin, ideologul „Noii Rusii”, o altă parte venind cu detalii în plus față de cele publicate în mass media din România.

În arhiva mail-ului există o anexă în care sunt notate mai multe țări, „în care e necesară crearea unui club de elită și / sau a unui grup de influență prin Russia Today”, se arată în introducerea Anexei 1. România apare și ea în acestă listă, cu o serie de oameni din mai multe domenii. 

Replica acestora vine după ce grupul de hackeri ruși Humpty Dumpty – Shaltai Boltai au anunțat că au obținut date importante prin operațiunea de spargere a e-mailul lui George Gavrisha, unul dintre asistenții lui Dughin. În arhiva s-ar fi gasit informații conform carora acesta inițiază grupuri de influență în mai multe țări, printre care și România.

Ilie Badescu, directorul Institutului de Sociologie al Academiei Romane

„Normal ca m-am intalnit cu Dughin, pentru ca eu i-am scris postfata cartii, ‘Geopolitica Rusiei’. E publica, o puteti gasi. Dar restul este o inventie, o speculatie politica, nu am asemenea informatii”, a declarat Badescu pentru Romania Libera, precizand ca intalnirea cu Dughin a avut loc in urma cu doi ani.

Acesta a dezvaluit insa ca in urma cu sase luni a fost intrebat daca nu ar dori sa se reintalneasca cu Dughin.

„Cam acum sase luni, cineva m-a intrebat daca as fi de acord sa ma intalnesc din nou cu domnul Dughin. Am refuzat, pentru ca nu exista un cadru institutional. Orice tip de intalnire underground trebuie respinsa. Eu accept astfel de intalniri doar in cadrul unei relatii inter-academice,” a explicat el.

Doru Tompea, rectorul universității private „Petre Andrei” din Iași, a comentat apariția numelui său pe lista de 25 de nume, despre care presa ucraineană susține că ar fi vizați pentru a deveni agenți de influență ai Rusiei în România. Doru Tompea, un influent membru al PSD Iași, timp de peste 10 ani, a fost șeful campaniilor electorale ale PSD la ultimele două scrutinuri pentru desemnarea primarului municipiului Iași, scrutinuri care l-au reconfirmat pe Gheorghe Nichita în funcția de edil-șef. Tompea a reacționat printr-un comunicat de presă la informația potrivit căreia ar fi „prieten al Rusiei”:

”DA, sunt Agent de influență al Rusiei în România, pentru că:

– am pus la dispoziție un spațiu al Universității „Petre Andrei” din Iași, cu titlu gratuit, pentru Consulatul Republicii Moldova la Iași, fapt apreciat public de Președintele Traian Băsescu și de Consulul General, Ion Coșer.

– în această calitate am aniversat ziua Americii la UPA în prezența Ambasadorului Marii Britanii și cu mesajul însărcinatului cu afaceri la București al SUA.

– am organizat în Republica Moldova, pe 10 și 28 noiembrie 2014, conferințe la Universitatea de Stat din Chișinău și Universitatea Alecu Russo din Bălți, cu tema Moldova Pro Europeană.

– am donat mii de cărți în Republica Moldova, am înființat cu sprijinul Guvernului României  posturi de radio și TV, ziare în limba română, un centru euroatlantic la Chișinău, în perioada preaderării României la NATO și UE.

– am școlarizat scuze de funcționării publici din Republica Moldova pe tema legislației europene.

Să vă redau și o altă  trăsnaie auzită recent la Chișinău: am făcut lobby pentru Klaus Johannis, întrucât așa dictează interesele Rusiei!

Ca atare, nu-mi rămâne decât să-mi las barbă, pentru a fi mai ușor de identificat ca agent al lui Dughin/ Putin.

Pentru a ne plasa, acum, într-un registru serios, aș vea să vizualizați site-ul Universității „Petre Andrei” din Iași – www.upa.ro – pentru a vă convinge de orientarea fermă, pro-atlantistă, a mea și a colegilor mei, fie numai prin prezența unor personalități marcante ale vieții academice, culturale, științifice, politice, care ne-au onorat cu participarea în cadrul evenimentelor și manifestărilor organizate de universitatea pe care o conduc.

Asocierea cu unele nume din lista mă flatează, cu altele sub nicio formă. Mă onorează faptul că am fost ridicat, în Rusia, la statutul om de influență datorită prezenței mele publice. Urmăriți-mi cărțile și studiile pentru a constata orientarea mea.

În final, aș adăuga doar atât: tehnica hackerilor este evidentă, aceea de a amesteca oameni reali, cu prestanță publică, și oameni manipulați. Vom organiza o conferință pe tema manipulării publice, informare – dezinformare.”

Actorul Dan Puric a transmis printr-un intermediar ca a fost „amuzat si surprins” de prezenta sa pe lista prietenilor Rusiei, negand ca ar fi fost contactat de Dughin sau de intermediari ai acestuia

Diana Campan, purtator de cuvant al Universitatii din Alba Iulia. „Cine, eu?! Doamne fereste! Nu am nicio legatura cu zona Rusiei. Noi, la universitate, avem legaturi cu Republica Moldova, prin acele schimburi de studenti. Dar nimic cu Rusia”, a declarat ea.

Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase ironizează așa-zisa listă a  lui Dughin, considerat ideologul Kremlinului, și scrie că și-a spart singur blogul ca să găsească propria listă secretă a agenților de influență în Rusia.

Fără a intra in jocurile dintre serviciile de informatii  ruso-ucrainiene, m-am gândit sa-mi “sparg” blogul si să găsesc lista agentilor mei de influentă in Rusia. Fiind cunoscut faptul că am incheiat operatiunile de influentă in NATO, UE si China, se stie ca am pornit o actiune de influentă si in Rusia”, scrie fostul premier pe blogul său, într-o postare intitulată Lista mea secretă a agenților de influență în Rusia, după ce numele său a apărut pe o presupusă listă a lui Dughin, publicată miercuri în presă.

„Unii îl consideră un important filosof, sociolog și politolog. Alții îl etichetează drept ideologul neo-eurasiatismului și promotor al unor teorii geopolitice obscure. Depinde în care parte a lumii te afli. Oricum ar fi, Aleksandr Gelyevich Dugin este un personaj interesant care, astăzi, s-a aflat în vizită la Fundația Europeană Titulescu.

Pasionat de Lucian Blaga și prieten cu Jean Parvulesco, el mi-a mărturisit admirația sa pentru cultura românească și mi-a împărtășit câteva dintre ideile care, în viziunea sa, constituie punți de legătură cu spațiul eurasiatic, cea mai importantă dintre acestea fiind filonul ortodox profund al identității și spiritualității românești. Desigur, discuția a fost mult mai amplă, fiind abordate atât evoluțiile actuale în plan internațional, cât și posibile scenarii legate de viitoarea configurație geo-strategică a lumii”, reia Adrian Năstase.

Victor Roncea

Victor Roncea:  „Agenturile de știri au prezentat nemestecată “Lista lui Dughin” publicată de tasmanienii lui Tismăneanu (n-am găsit altă rimă). Sigur că toate comentariile adiacente listei, ca “prietenii Rusiei” (In linie stramba, revista 22, Adevarul – ele însele oficine cunoscute ale centralei moscovite) sau “oamenii-cheie ai Moscovei în România” (Cotidianul lui Nistorescu, din ce în ce mai pe linie GDS-istă – Alo, Compania, nu mai citește nimeni tâmpeniile devenite din marginale super-centrale?), sunt de o prostie incomensurabilă. Este evident că preambulul furnizat de tasmanienii lui Soros, cu “cluburile de elită pro-ruse”, este, cum s-ar zice, din “gâtul mâinii”. Nici internetul nu mai suportă comentarii pe marginea acestui nivel ieftin de manipulare. Oricum, pentru corecta informare a cititorilor mei, consider că e bine să fie cunoscută toată “Lista lui Dughin”, pe care o public mai jos, sub secțiunea România, deja cunoscută, și unde, în dreptul numelui meu, apreciez faptul că sunt evaluat sintetic destul de corect. Conchid: cu toate că persoanele din acest document sunt de la stânga la dreapta – ceea ce e firesc: un geopolitician, ca și un ziarist, un analist, trebuie să cunoască tot spectrul politic, cultural, academic, jurnalistic, etc – sunt onorat să mă aflu pe această lista. Pam-pam: [ …este citată lista ]  De aici traducerea este cu Google Translate. Gasiti Documentul în format word pentru descărcare în baza textului:

  Polonia

Roman Giertych, șef al partidului Liga Familiilor Poloneze.” Adversar conservator moderat rusofobie.
Portaluri http://www.konserwatyzm.pl/ (știri și portalul analitic de conservatori polonezi). http://xportal.pl Știri și Analiză Portal, trientirovan pe publicul nationaliste de tineret (are o poziție mai prorus, radical).
Leszek Sykulsky, directorul Institutului de Geopolitică din Chehonstove. În favoarea multilateralismului și orientare eurasiatică Polonia. Geopolitică poloneze contemporane cunoscute.
Mateusz Piskorski, director al Centrului european pentru analiză geopolitică, un fost adjunct al Dietei.
Przemyslaw Serazdan, secretar al societății geopolitic polonez, lector la Universitatea din Gdansk, domenii de specializare geopolitică, relațiile dintre Polonia și Rusia.
Ronald Lasetski politolog, geopolitică, jurnalist.
Jaroslav Tomasevic filosof polonez nonconformist și politolog, critic de ordine a lumii contemporane și ordinea mondială burgheze, autorul conceptului de ethnopluralism” și funcționează pe istoria și ideologia anarhistul polonez.

  Turcia

Suleyman Demirel fost prim-ministru al Turciei
Gen. Kilinc Tundzher fostul șef al Statului Major General al Republicii Turcia
Semih Koray Ph.D., adjunct. Președintele Partidului Muncitorilor din Turcia, profesor, doctor în Filosofie. Aderă vizualizari eurasiatice critică NATO, regimul SUA, Erdogan.
Yunus Soner șeful Departamentului America Latină al Biroului Internațional al grupului de lucru.
Mehmet Perincek cercetator la Universitatea din Istanbul și scriitor.
Serkan Kosh jurnalist

  Ungaria

Viktor Orban, prim-ministrul și anturajul său
Gábor Vona șef al partidului Jobbik ! Pentru o mai bună Ungaria.
Bela Kovacs deputat de la Jobbik.
Lashley Siposh Secretar General al Fundatiei ITE

  Argentina

Alberto Buela cunoscut filosof și om politic argentinian, fondator al școlii din America de Sud metaministrul Politicii Sociale în guvernul Perron (președintele Argentina 1946-1955 și 1973-1974). Cine este președintele Centrului pentru Studii Strategice din America Latină, este unul dintre principalii reprezentanți ai gândirii geopolitice întregul continent.
Diego Fernando Velasquez Centrul de Equilibrio Global
Carlos Alberto Pereira Mele Doctor în Științe Politice, un expert guvernamental.

  Franța

Aymeric Chauprade scriitor, politolog, profesor și profesor asociat de geopolitică la universități și academii militare din Franța, Elveția, Maroc și Tunise. Shout dintre cele mai renumite experții în geopolitică în Franța de azi. Autor al mai multor lucrări fundamentale privind geopolitică și geoistoric. În favoarea unei alianțe strategice în Europa și Rusia, pentru o politică eficientă a lumii unipolare SUA.
Alain de Benoist, filozof, intelectual, scriitor (revista “Criza“, Elemente”, Nouvelle Ecole“), unul dintre filosofii cei mai influenți, fondator al Noii Drepte în anii ’60 ai secolului al XX-lea.
Jean-Claude Misha sociologie, filozofie, geopolitică;
Serge Latouche sociolog, scriitor, filozof, geopolitică

  Croația

Jure Vuich geopolitică croate angajat al Ministerului croat al Afacerilor Externe. Politolog, filosof, șeful departamentului de științe politice și geopolitica a Institutului de Stat Matica Hrvatska».
Tomislav sunicena politolog croatamerican, sociolog, geopolitică, expert cultură, publicist, sef de Cultură la Ambasada croat în Danemarca (Copenhaga). Critic radicală a globalismului.

  Slovacia

Prim-ministrul Robert Fico și anturajul său. Acordate pentru o apropiere cu Rusia. Smer” (Direcția Social Democrat“) levopopulistskaya partidul de prim-ministru, Robert Fico
Ian Charnogursky pre primul prim-ministru al Slovaciei independente, rusă societate președinte slovac în Bratislava.
Serghei Khelemendik, fostul deputat din Slovacia Slovak National Prato. Rusăslovacă politolog și publicist. Locuiește în Bratislava.
Partidul Național Slovac de Jan Slota (eliminat pozitiv față de Rusia).

  Serbia

Vojislav Kostunica, fost președinte al Serbiei
Ziarul “Geopolitica”. Ea a raportat cu privire la evenimentele majore din domeniul politicii externe într-o cheie patriotic, eurasiatic. Redactor-șef Slobodan Urich.
Mila AleksicNikolic cap de circulație Sebskogo din Europa,
Yves Bataille jurnalist francez, politolog, trăiește și lucrează în Serbia
Stevan -politolog Gajić, director al Centrului pentru Studii Europene (Belgrad).
Mișcarea Uși Srpske“. Ideologia antiglobalizare, conservatorismul social. În favoarea integrării eurasiatice în Serbia. Tânăr și promițător, mișcarea conservatoare.
Vјekoslav Tserovina.Serbskoe NOSTRU mișcare populară. -motions Coordonator are drept scop de a promova conceptul de integrare eurasiatice în colaborare cu cele mai importante intelectualii ruși. Programul politic al mișcării se bazează pe ideea de integrare eurasiatice Serbia și bazat pe ideile Mișcării Internaționale eurasiatic.
http://nasisrbija.org/
Dragan Stanojevic Președinte al diasporei sârb în Eurasia.
Alexander Protic Belgrad Syndicate editor.

  Grecia

Dimitris Konstantakopulos scriitor grec și jurnalist, care se ocupă cu relațiile internaționale. Fost consilier special al Primului-ministru Andreas Papandreou a Greciei la Est-Vest relațiilor și controlul armelor. Membru al comitetului de redacție al revistei internaționale “Critical Utopia» (Utopie Critica) și Consiliul Științific al revistei franceze “Free Gândul» (La Pensee Libre). Partidul SYRIZA” (Coaliția Stângii Radicale“) (locul 2 în parlamentul elen)
Mikos Theodorakis celebrul compozitor grec și activist social, un veteran al Rezistentei grec. Creatorul de mișcarea de independență a cetățenilor Spark”. Prorus, antiamerican, opinii antiimperialiste.
Alexis Tsitras șef al partidului Siris”, liderul opoziției grec

  Liban

Rodrigo Khoury Lider al Est” (prima parte ortodoxă din Orientul Mijlociu).
Nicolae Corwin aproape de filosoful conducere Hezbalah
Ahmad Ali Haj grup de comunicare Al Manar“.

  Italia

Claudio Mutti, editor al revistei geopolitice Eurasia” (Ch. Claudio Mutti editor)
Orazio Nyeri politolog, geopolitică, liderul Mileniului”, Cap. editor de Nomos”.
Giulietto Chiesa exdeputat Evropalamenta jurnalist
Massimo Fini celebru jurnalist italian, critic situația actuală a Uniunii Europene, criticul de hegemoniei americane.
Ermanno Vizintayner politolog, un expert pe spațiul postsovietic și integrarea eurasiatică.
Daniele Ladzeri co-director al centrului analitic de Vox Populi, economist
Președintele Tiberio Gratsiani- al Institutului de Geopolitică și Școala de Științe Aplicate (Italia). În favoarea integrării eurasiatice.
Stefano Bonilauri jurnalist, politolog, activist politic. Unul dintre liderii de stângapatriotice, Eurasian organizarea italiană Stato e Potenza. Stato e Potenza stângapatriotic organizație italiană, este pe pozițiile eurasiatice; Fiamma Tricolore evroskeptitsistskaya parte tpoliticheskaya aderă antiamerikanistskogo curs;
Daniele Scalea Jurnalul de Geopolitică.
Ali Mansur politolog, Trieste
Yahya Pallavicini filosof, scriitor, Sheikh Sufi Ordinul Shadiliyya

  Germania

Jurgen Elsasser redactor de Compact”
Manuel Ohzenrayter redactor de Zuerst”
Felix Allemand blogger antiglobaliste.
Raymond Kramer revista Welt Tendințe.De centru-stânga.

   Chile

Daniel Ortiz antigobalisty dreapta
Jose Subikueta activist de stânga, un om de știință politică.

  Malaezia

Sheikh Imran Nazar Hussain (Kuala Lumpur) om de știință, scriitor, gânditor, un expert pe eshatologie islamice, filosofie, științe politice, relații internaționale. Face parte din ordinul sufit influent Qadiriyya. Imran Hussain este cunoscut ca un predicator și lector în colegii, universități, organizații comunitare și moschei în Statele Unite și Canada. El dă regulat prelegeri pe Islam în biserici și sinagogi creștine.

Există oportunități similare în Statele Unite, Brazilia, Portugalia, Spania, Iran, India, Suedia, Norvegia, Belgia, Elveția, Anglia, Bulgaria, Canada, etc.

DOCUMENTUL LISTA LUI DUGHIN – CADOUL RONCEA.RO

Cezar Mihalache despre citarea unor colaboratori ai Ziarului Națiunea

Face vâlvă, și cum altfel?!, lista agenților filoruși din România! I-a „deconspirat” agentura grupului de hackeri ruși „Humpty Dumpty” -„Shaltai Boltai”- care a spart contul de e-mail al unui colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin. Până aici toate bune! Să-i știm și noi, nu?!

Dar am remarcat prezența pe listă și a unor COLABORATORI ai „Națiunii” (George Bara, Ion Coja)! Iar menționarea Ziarului Națiunea, în mod persusiv, între parantezele unei așa-zise deconspirări a unuia dintre acuzați (George Bara), asta chiar ne deranjează!

Auzi treabă: Ziarul Națiunea, port-drapel al agenților filoruși și anti-americani!

Șoc! Șoc pentru noi, editorii gazetei care de ani buni facem eforturi să menținem ziarul în prima linie a publicisticii naționaliste. Da, NAȚIONALISTE! Nu filoruse și nici anti-americane! Iar Arhiva Națiunii stă mărturie.

Și totuși, să fie o întâmplare faptul că măcar câțiva dintre „agenții” deconspirați în lista lui Dughin se nimeresc a fi gazetari în slujba NAȚIONALISMULUI?! Să fie întâmplător faptul că, dintre toate gazetele și portalurile la care a activat „agentul” pus în sarcina noastră, George Bara, este amintit doar numele gazetei noastre? Într-adevăr, poate cea mai deranjantă gazetă prin titlul și Motto-ul ei: „Națiunea – continuitate pentru Neam și Țară”.

De multă vreme ne mirosea un posibil scenariu în care să fie târâtă bătrâna gazetă „Națiunea”! Zeci de încercări de penetrare a sistemului de protecție a serverelor, atacuri furibunde ale unor hackeri de prin toată lumea (dar în special din Ucraina, Rusia, Ungaria), atacuri care au dat multă bătaie principalului nostru gazduitor web.

Dar chiar așa de tare să fi deranjat articolele unei publicații private care rezistă exclusiv prin dăruirea redactorilor încât să fim menționați la un asemenea nivel?! Dacă da, ne bucurăm! Înseamnă că ne-am atins scopul! Și o să lovim pe mai departe! Pe toți aceia care aduc atingere ființei noastre românești.

Ion Coja, conform citării din lista lui Dugin,  „profesor universitar, lingvist, scriitor și publicist. Eurosceptic, anti-american ”

„Am primit această „listă a lui Dughin” de pe internet, de la mai mulți prieteni. Îngrijorați și nedumeriți! Dacă nu aș fi fost și eu pe listă, lăsam lista în pacea ei. Mai ales că pe listă sunt câteva persoane la care țin mult! Sunt și câțiva pe care îi detest de când îi știu! Mulți necunoscuți! Dar onorabili, majoritatea!

Au dreptate oamenii! Ion Coja este eurosceptic! Sunt chiar îngrozit de perspectivele Europei, de direcția în care evoluează lucrurile în Vestul Europei, mai ales! Dar nici în Rusia lucrurile nu stau mai bine! Petre Țuțea, într-un moment de slavo-filie, vedea menirea Rusiei în lățirea Europei până la Vladivostok, să ajungă să se scalde în cele două Oceane mari ale lumii!… Și de câțiva ani se vede tot mai clar că Rusia este în aceeași găleată ca și Europa occidentală: se islamizează!… Cedează demografic, după ce în ultimele două secole și-a măcinat populația „albă” în revoluții și războaie, în politica nenorocită de rusificare a Basarabiei, a țărilor baltice, a Caucazului!… Și locul rușilor din inima Rusiei, plecați să modifice structura demografică din colonii, l-au luat „pe blat” asiaticii! Au ucis tovarășii sovietici mii și mii de popi și călugări creștini, iar imamii și-au văzut de treabă netulburați de ateismul de stat!
Antiamerican eu? Desigur! Dar numai în măsura în care sunt mai multe Americi! Iar cea pe care o iubesc, America lui George Patton, a eroilor interpretați de Joh Wayne sau Burt Lancaster e tot mai discretă, mai ascunsă vederilor noastre… Mai inexistentă, cumva? Nu cred! Sper! Mă rog la bunul Dumnezeu să nu dispară acea Americă din copilăria mea!…
Altminteri eu, care am protestat că am fost băgați în UE fără referendum, cum să fiu pe aceeași listă cu Adrian Năstase, artizanul acestei samavolnicii?!… Vă rog refaceți lista, dacă vreți să n-o părăsesc!…
ion coja
p.s. Voi reveni, zilele următoare, cu alte mărturisiri!”

Marius Văcărelu, om de știință, profesor la Școală Naționale de Științe Politice și Administrație Publică (București)

„În fiecare epocă au fost oameni care s-au considerat deținătorii adevărului și, în același timp, gardieni ai acestuia. Unul dintre rolurile lor era acela de păstra puritatea adevărului și de a-i dezvălui pe cei care, din diferite motive, nu îl acceptau – de cele mai multe ori, ei credeau în alt adevăr.
 

Râuri de sînge au curs în istorie în această paradigmă, iar România nu a fost scutită de ea, mai ales în secolul XX. Aceste dezvăluiri se făceau de multe ori scrâșnind din dinți, cu ură, având la bază atât adevăruri, cât și orbire sau superficialitate. Un astfel de exemplu îl avem și astăzi.
Aceste dezvăluiri se făceau de multe ori scrâșnind din dinți, cu ură, având la bază atât adevăruri, cât și orbire sau superficialitate. Un astfel de exemplu îl avem și astăzi. Mi-am dorit de foarte mulți ani să devin un specialist în geopolitică, cu atît mai mult cu cât această ramură a științei în România este pe nedrept semi-ignorată. În această idee, am observat că majoritatea specialiștilor din această țara sunt interesați doar de vest, neglijind complet sudul – cu tot Orientul Mijlociu, nordul – cu Polonia, Scandinavia și Țările Baltice sau estul. Mai toți – sre vest și atât. Iar diferența de calitate a analizelor dintre oamenii de științムși oamenii de presă în România s-a mărit în ultimii ani.
Am sesizat această lipsă de specialiști pe spațiul estic și am încercat să devin unul dintre cei mai buni cunoscători ai zonei. În Rusia unul dintre marii promotori ai geopoliticii și ai doctrinei Eurasiei este Alexandr Dughin. Deoarece președintele rus a preluat această doctrină, a devenit necesar să o cunosc foarte bine. Faptul că am cercetat-o m-a condus inclusiv la acceptarea unor invitații la conferințe pe teme geopolitice în Rusia, atât la Universitatea M. Lomonosov, unde a predat profesorul Dughin, dar și la alte universități și institute de cercetare. Nu am ascuns aceste vizite și întâlniri niciodată, iar o bună parte din textele mele se regăsesc pe internet și pot fi consultate. Îi felicit pe cei care au alcătuit lista – au reușit o bună operațiune de PR pentru site-ul propriu. Pentru că m-au trecut și pe mine pe listă, rămâne să le mulțumesc, deoarece mi-au făcut reclamă – și, implicit, îmi va crește numărul de cititori.

Surse: ziaristionline.ro, dcnews.ro, ziare.com, ziarulnatiunea.ro, ioncoja.ro, adevarul.ro, ro.stiri.yahoo.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.