ROMÂNIA BREAKING NEWS

Limba română pe scenă. Festivalul International de Comedie „Aplauzele de aur ale Bucovinei” în Cernăuți

Limba română pe scenă. Festivalul International de Comedie „Aplauzele de aur ale Bucovinei” în Cernăuți

Echipa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani va evolua, din nou, pe scena Teatrului Academic Muzical-Dramatic “Olga Kobileanska” din Cernăuți, la data de 28 octombrie 2016 informează TOCpress citat de romaniabreakingnews.ro

Actorii botoșăneni vor fi prezenți la Cernăuți cu piesa “Tu ești Dumnezeul meu”, pe care o vor juca, la ora 18:30, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului International de Comedie “Aplauzele de aur ale Bucovinei”.

Astfel, comunitatea românească din Cernăuți va avea astfel ocazia să vadă o piesă de teatru în limba română la ei acasă, în superba sală a teatrului cernăuțean.

Festivalul International de Comedie “Aplauzele de aur ale Bucovinei” din Cernăuți va avea loc în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie 2016

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: