ROMÂNIA BREAKING NEWS

Liga Arabă organizează o reuniune pe tema statutului oraşului Ierusalim

Liga Arabă organizează  o reuniune pe tema statutului oraşului Ierusalim

Liga Arabă va organiza pe 1 februarie o reuniune pentru a discuta despre decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului, relatează agenţia de presă MENA citata de mediafax.ro

Miniştrii de Externe din şase ţări arabe s-au reunit la Amman acum o săptămână şi au decis lansarea unei ofensive diplomatice pentru a convinge Naţiunile Unite să recunoască un stat palestinian având capitala în Ierusalimul de Est.

Ţările arabe au catalogat decizia lui Donald Trump privind statutul Ierusalimului drept o „încălcare periculoasă a legislaţiei internaţionale”.

romainabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: