ROMÂNIA BREAKING NEWS

Liderii protestelor din centrul Chișinăului s-au făcut de râs într-o emisiune în direct la TV Moldova 1

Liderii protestelor din centrul Chișinăului s-au făcut de râs într-o emisiune în direct la TV Moldova 1

Liderii protestelor din centrul Chișinăului s-au făcut vineri de râs într-o emisiune în direct la TV Moldova 1 pe care au obținut-o aproape prin forță și intimidări, informeaza Hotnews Moldova citat de romaniabreakingnews.ro

În afară de revendicările de dizolvare a Parlamentului și alegeri anticipate aceștia nu au avut ce spune la emisiune, iar la toate acuzațiile pe care le-au adus în timpul emisiunii, la solicitarea moderatorului ca să fie prezentate probe nu au avut niciuna.

Manifestanții s-au îndreptat în marș din Piața Marii Adunări Naționale până la Telecentru, la sediul postului național TV sub pretextul că Moldova 1 nu ar fi informat corect publicul despre proteste.

Acolo, socialistul Dodon a cerut în mod ultimativ să le fie acordată câte o oră de emisie zilnic în oră de maximă audiență. Însă – surpriză, directorul postului i le-a propus să intre chiar atunci în direct.

„Dați indicații colegilor Dvs. ca în 15 minute noi să intrăm în direct”, a răspuns cu aceeași agresivitate Dodon, de parcă el ar fi fost directorul postului.

„Când veți fi la guvernare tot veți da indicații instituțiilor publice?” l-a întrebat ironic directorul M1 Mircea Surdu.

Inițiativa ca să intre atunci în direct la TV Moldova 1 se pare că i-a găsit pe nepregătite pe cei trei. Renato Usatâi a început să se plângă de faptul că jurnaliștii de la Moldova 1 nu fac de serviciu la sediul partidului său sau la primăria de la Bălți ca să transmită toate evenimentele pe care le organizează. Dodon a încercat să se plângă că Moldova 1 nu a reflectat îndeajuns protestele, iar când Surdu i-a spus câte ore protestele au fost transmise în direct, nu a mai urmat nici o replică. Iar Vasile Năstase de la Platforma DA s-a folosit de „minuta slavî” de la TV Moldova 1 ca să se plângă pe „televiziunile lui Plahotniuc”.

Toți trei au venit la Moldova1 să se plângă de lipsă de echidistanță, ca în direct să recunoască faptul că lucrurile nu stau atât de rău după cum și-au informat ei protestatarii care îi așteptau afară.

Până la urmă, cei trei și-au folosit „timpul gratuit de antenă” ca să-și prezinte revendicările care se reduc la alegeri anticipate. Dar nu au oferit nici o soluție pentru depășirea crizei economice cu care se confruntă Republica Moldova și care de fapt i-a scos pe oameni în stradă.

Liderii protestatarilor au cerut câte o oră de emisie în fiecare zi, dar nu este clar pentru ce, dacă nu au avut ce povesti nici măcar o oră.

Mai mulți protestatari s-au arătat dezamăgiți de prestația liderilor lor la Moldova 1 și au concluzionat că au fost mânați acolo doar pentru că Dodon, Usatâi și Năstase înghețaseră stând în PMAN.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: