ROMÂNIA BREAKING NEWS

LEGILE JUSTIȚIEI! „traseul unui potential terorist nu mai poate fi urmărit” în condițiile noilor modificari la Codurile Penal si de Procedura Penala

LEGILE JUSTIȚIEI! „traseul unui potential terorist nu mai poate fi urmărit” în condițiile noilor modificari la Codurile Penal si de Procedura Penala

Seful DIICOT, Daniel Horodniceanu: Faptul ca nu mai putem urmari traseul unui potential terorist ne duce inapoi cu cateva zeci de ani/ Mare parte din amendamente amputeaza urmarirea penala.

Seful Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu, a atras atentia, marti dimineata, in Comisia speciala in care se discuta modificarile la Codurile Penal si de Procedura Penala ca Romania se intoarce cu cateva zeci de ani in urma din cauza faptului  “ca nu mai putem urmari traseul unui potential terorist”. Horodniceanu s-a referit in mod special la amendamentul prin care se elimina utilizarea camerelor stradale de luat vederi ca mijloace de proba. Seful DIICOT a pus aceste modificari in antiteza cu mijloacele de proba utilizate de alte state, ca Israel, Statele Unite sau China, despre care a spus ca sunt ca cateva zeci de ani inaintea Romaniei….

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: