ROMÂNIA BREAKING NEWS

La Chișinău a fost inaugurat cel mai mare parc IT din Republica Moldova

La Chișinău a fost inaugurat cel mai mare parc IT din Republica Moldova

Prim-ministrul Ion Chicu a participat astăzi la lansarea Digital Park, cel mai mare parc IT din Republica Moldova. În discursul său, șeful Executivului a calificat acest proiect drept unul revoluționar și a apreciat în mod special numărul mare de locuri de muncă create și calitatea înaltă a acestora,, informează romaniabreakingnews.ro citand un comunicat al Guvernului Republicii Moldova

„Toți cei aproape 1000 de angajați au aici condiții de muncă excelente și cu siguranță vor genera profit companiei și țării”, a menționat Ion Chicu.

Prim-ministrul a mulțumit conducerii companiei pentru curaj investițional și a salutat suportul acordat proiectului de către partenerii de dezvoltare a Republicii Moldova. În acest context, premierul Chicu a menționat că domeniul IT este unul important în procesul de modernizare a economiei naționale.

„Prin investiția dumneavoastră ați deschis oportunități de angajare, care au făcut ca un număr mare de oameni să rămână în țară. Sunt sigur că în orice altă localitate din Republica Moldova putem replica asemenea proiecte”, a mai adăugat premierul.

Digital Park este un proiect conceput pentru a deveni un spațiu central de întâlnire a companiilor ce activează în industria IT. Digital Park este răspunsul la necesitatea de a conecta companii tehnologice cu istoric sau afaceri start-up, dezvoltatori IT, companii naționale și internaționale, orientate spre inovație și progres, într-un sigur punct, la Chișinău. Park-ul IT este un spațiu revoluționar ce se adaptează la toate generațiile de companii și antreprenori, o platformă industrială, un ecosistem business și în același timp un proiect gândit să răspundă nevoilor urbane, fiind gata să preia rolul de centru alternativ al Chișinăului.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: