ROMÂNIA BREAKING NEWS

La 133 de ani de la trecerea în eternitate a marelui Mihai Eminescu, se lansează la București „Aspecte geopolitice din publicistica eminesciană”

La 133 de ani de la trecerea în eternitate a marelui Mihai Eminescu, se lansează la București „Aspecte geopolitice din publicistica eminesciană”

În contextul comemorării a 133 de ani de la trecerea în eternitate a lui Mihai Eminescu, duminică, 19 iunie a.c., are loc la Sala Media a Muzeului Național al Țăranului Român (MȚR), lansarea volumului ,,Aspecte geopolitice din publicistica eminesciană”, ediția a II-a, revăzută și adăugită, a autorului Mihai Copețchi – Kopecky.  Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Țăranului Român, Institutul Frații Golescu pentru românii din străinătate (IFG) și  Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina (ACPBB) . Moderator și gazdă a  evenimentului este domnul Dr. Virgil Ștefan NIȚULESCU director MȚR.  Problematica geopolitică din opera lui Eminescu va fi subiect de dezbatere și prezentare la care vor porticipa domnii Marian CLENCIU – preșdinte ACPBB, Mihai NICOLAE  – direcor IFG, Conf. univ. dr. Marius GRECU – Univ. de Stat Pitești (Fac. de Științe ale Comunicării), doamna Irina AIRINEI VASILE – din partea Asociației interetnice AnimaFori și autorul volumului Mihai Copețchi – Kopecky.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: