Klaus Iohannis vs Criza Politică: „numai de asta nu am avut nevoie” „E păcat. Avem deschidere mare în SUA, în Europa…”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la Sibiu, referitor la actuala criză politică, că „numai de asta nu am avut nevoie”, adăugând că a solicitat PSD să termine cât mai repede această criză. Iohannis a adăugat:

„E păcat. Avem deschidere mare în SUA, în Europa. E treaba lor cum o fac. Eu nu dau lecţii PSD-ului. E un partid mare. Nu le dau eu lecţii despre ce să facă”, potrivit News.ro.

Întrebat, la ieşirea din sediul Primăriei Sibiu, despre situaţia politică actuală, preşedintele Klaus Iohannis a răspuns: „Legat de situaţia politică actuală, pot să spun aşa: Numai de asta nu am avut nevoie. Şi am solicitat PSD-ului, pe toate căile de comunicare, să termine repede această criză şi să mergem mai departe. E păcat. Avem deschidere în lume”. Șeful statului a amintit despre vizita în SUA, precizând: „Am fost foarte bine primiţi. Avem deschidere mare în Europa. Ce ne mai lipseşte este un guvern stabil. Sper să se rezolve repede”.

Întrebat dacă el crede că va trece moţiunea de cenzură a PSD, Iohannis a răspuns: „Este treaba lor cum o fac. Nu stau eu să dau lecţii PSD-ului. Este un partid mare şi sper să îşi rezolve problema foarte, foarte repede.”