ROMÂNIA BREAKING NEWS

Klaus Iohannis și Igor dodon au discutat telefonic agenda relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova

Klaus Iohannis și Igor dodon au discutat telefonic agenda relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova

Președintele Klaus Iohannis, a avut o discuție telefonică cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a scris președintele RM pe pagina de facebook.  Potrivit informațiilor  din postare, cei doi șefi de stat au trecut în revistă întreaga agendă a relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova, remarcând necesitatea aprofundării acestei relații. La sfârșitul convorbirii, președintele Republicii Moldova a reluat invitația pentru președintele Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova.

Am avut o convorbire telefonică cu Președintele României, Klaus Iohannis. Am trecut în revistă întreaga agendă a relațiilor noastre bilaterale, remarcînd necesitatea aprofundării acestora.

Am constatat cu satisfacție intensificarea contactelor la toate nivelurile și în toate domeniile de interes comun. Am remarcat faptul că România este partenerul comercial principal al Republicii Moldova.

Totodată, am exprimat recunoștință partenerilor români pentru sprijinul acordat țării noastre în mai multe domenii. Sunt ferm convins că dialogul nostru strategic va fi impulsionat după formarea majorității parlamentare și a Guvernului de la Chișinău.

La finele convorbirii am reiterat invitația pentru dl. Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova. – Igor Dodon

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: