ROMÂNIA BREAKING NEWS

Klaus Iohannis și Igor dodon au discutat telefonic agenda relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova

Klaus Iohannis și Igor dodon au discutat telefonic agenda relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova

Președintele Klaus Iohannis, a avut o discuție telefonică cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a scris președintele RM pe pagina de facebook.  Potrivit informațiilor  din postare, cei doi șefi de stat au trecut în revistă întreaga agendă a relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova, remarcând necesitatea aprofundării acestei relații. La sfârșitul convorbirii, președintele Republicii Moldova a reluat invitația pentru președintele Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova.

Am avut o convorbire telefonică cu Președintele României, Klaus Iohannis. Am trecut în revistă întreaga agendă a relațiilor noastre bilaterale, remarcînd necesitatea aprofundării acestora.

Am constatat cu satisfacție intensificarea contactelor la toate nivelurile și în toate domeniile de interes comun. Am remarcat faptul că România este partenerul comercial principal al Republicii Moldova.

Totodată, am exprimat recunoștință partenerilor români pentru sprijinul acordat țării noastre în mai multe domenii. Sunt ferm convins că dialogul nostru strategic va fi impulsionat după formarea majorității parlamentare și a Guvernului de la Chișinău.

La finele convorbirii am reiterat invitația pentru dl. Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova. – Igor Dodon

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: