ROMÂNIA BREAKING NEWS

Klaus Iohannis: „Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris”

Klaus Iohannis: „Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris”
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

„Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu și al poporului român, solidaritatea cu autoritățile de la Paris și cu națiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat viețile a zeci de oameni nevinovați, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internațională: să arătam și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității. Dumnezeu sa-i odihnească pe cei dispăruți și să-i aibă în grijă pe cei răniți!”, a scris, pe Facebook, șeful statului.

Cel puțin 60 de oameni au fost uciși într-o serie de atacuri din Paris, a informat mass-media franceză, potrivit Reuters.

Surse din serviciile de securitate occidentale suspectează că în spatele atacurilor s-ar afla un grup de militanți islamiști, notează Reuters.

Președintele Franței, Francois Hollande, a decretat sâmbătă stare de urgență pe întreg teritoriul Franței și închiderea frontierelor țării pe fondul „atentatelor teroriste fără precedent” din Paris, soldate cu zeci de morți, informează AFP și EFE.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: