Joe Biden „dă din casă”despre o operațiune de proporții împotriva Kremlinului ca răspuns la atacul Rusiei, în timpul alegerilor din SUA

Joe-Biden

O operațiune CIA, de proporții , este în desfășurare împotriva Kremlinului și a lui Vladimir Putin. Anunțul a fost făcut de Joe Biden, ex-vicepreședintele SUA, care a avut grijă să spună și din ce cauză vor să atace Kremlinul.

Operațiunea cibernetică pregătită împotriva Kremlinului și a lui Vladimir Putin și este un răspuns la atacul Rusiei, care a fost menit să destabilizeze alegerile din SUA.

Postul american NBC a transmis că acest atac ar trebui să-l pună pe Putin într-o postură stânjenitoare. NBC afirmă că o echipă de sute de oameni, cu un buget de sute de milioane de dolari, lucrează deja la o operaţiune care ar putea să-l vizeze inclusiv pe Vladimir Putin. Dacă ar primi ordin de la Casa Albă, CIA ar putea manipula conturile bancare şi telefoanele personale ale liderului rus, potrivit Digi24.

„Sunt o mulţime de bani mutaţi din Rusia în conturi offshore prin intermediul oligarhilor. Ar fi foarte stânjenitor ca aceste informaţii să fie dezvăluite. Ar fi o replică pe măsura a ceea ce au făcut ei”, a declarat fostul comandant suprem al NATO în Europa, James Stavridis.

De asemenea, potrivit sursei de mai sus, SUA are spioni informatici în Rusia care intră în sistemele guvernului de la Moscova și trimit informații la Washington. Apoi, agenţii CIA se folosesc de aceste date pentru a direcţiona drone, sateliţi de spionaj şi chiar submarine poziţionate în largul Rusiei.