ROMÂNIA BREAKING NEWS

Istoria vinificației moldovenești

Istoria vinificației moldovenești

Directorul Combinatului de Vinuri Cricova, Valentin Bodiul, a lansat ieri monografia „Cricova – destinul meu”, scoasă de sub tipar la editura Litera. Cartea a fost prezentată în cadrul unui eveniment desfășurat în incinta galeriilor subterane de la Cricova.

Cartea-Cricova-destinul-meu-768x512Potrivit companiei, publicația este o viziune a generației din care face parte Valentin Bodiul, care are o activitate de peste 45 de ani în domeniul vinicol și viticol, dintre care peste un sfert de veac – în calitate de director al Combinatului de Vinuri Cricova.

Cartea descrie istoria vinificației în Moldova și, mai ales, etapele de dezvoltare ale Combinatului Cricova, dar și redă informații despre generații întregi de vinificatori.

La prezentarea cărții „Cricova – destinul meu” au participat reprezentanți ai administrației publice din Republica Moldova; președinții RM, Mircea Snegur și Petru Lucinschi, reprezentanți ai mediului academic, oameni de afaceri și reprezentanți ai misiunilor diplomatice.

Editată într-un tiraj de 2 000 de exemplare, cartea „Cricova – destinul meu” va fi disponibilă, în curând, în librării și în magazinele de firmă Cricova.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: A apărut cartea despre istoria vinificației molodvenești

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: