ROMÂNIA BREAKING NEWS

Istoria vinificației moldovenești

Istoria vinificației moldovenești

Directorul Combinatului de Vinuri Cricova, Valentin Bodiul, a lansat ieri monografia „Cricova – destinul meu”, scoasă de sub tipar la editura Litera. Cartea a fost prezentată în cadrul unui eveniment desfășurat în incinta galeriilor subterane de la Cricova.

Cartea-Cricova-destinul-meu-768x512Potrivit companiei, publicația este o viziune a generației din care face parte Valentin Bodiul, care are o activitate de peste 45 de ani în domeniul vinicol și viticol, dintre care peste un sfert de veac – în calitate de director al Combinatului de Vinuri Cricova.

Cartea descrie istoria vinificației în Moldova și, mai ales, etapele de dezvoltare ale Combinatului Cricova, dar și redă informații despre generații întregi de vinificatori.

La prezentarea cărții „Cricova – destinul meu” au participat reprezentanți ai administrației publice din Republica Moldova; președinții RM, Mircea Snegur și Petru Lucinschi, reprezentanți ai mediului academic, oameni de afaceri și reprezentanți ai misiunilor diplomatice.

Editată într-un tiraj de 2 000 de exemplare, cartea „Cricova – destinul meu” va fi disponibilă, în curând, în librării și în magazinele de firmă Cricova.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: A apărut cartea despre istoria vinificației molodvenești

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: