ROMÂNIA BREAKING NEWS

Israelul a anulat vizele pentru cetățenii Republicii Moldova

,
Cetățenii Republicii Moldova, posesori ai pașapoartelor biometrice, vor putea călători în Statul Israel fără vize pe o durată de până la 90 zile în decursul a 6 luni/180 de zile de la data primei intrări în țară. Acest lucru va fi posibil începând cu lunea viitoare, 15 decembrie, anunță Politik.md preluat de România Breaking News.
Despre acest lucru a fost notificat oficial Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău de către Ministerul Afacerilor Externe al Statului Israel.
În aceeași notificare, Ministerul israelian  al Afacerilor Externe menționează că Statul Israel își rezervă dreptul de a nu permite intrarea în țară a persoanelor indezirabile sau de a scurta șederea lor pe teritoriul israelian.
În context, MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni care intenționează să călătorească în această țară să se asigure că vor putea demonstra, la cererea poliției de frontieră din Israel, faptul că dispun de cazare (hotel/gazdă la cetățenii israelieni) și bilet de avion de întoarcere în Republica Moldova.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: