ROMÂNIA BREAKING NEWS

Israelul a anulat vizele pentru cetățenii Republicii Moldova

,
Cetățenii Republicii Moldova, posesori ai pașapoartelor biometrice, vor putea călători în Statul Israel fără vize pe o durată de până la 90 zile în decursul a 6 luni/180 de zile de la data primei intrări în țară. Acest lucru va fi posibil începând cu lunea viitoare, 15 decembrie, anunță Politik.md preluat de România Breaking News.
Despre acest lucru a fost notificat oficial Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău de către Ministerul Afacerilor Externe al Statului Israel.
În aceeași notificare, Ministerul israelian  al Afacerilor Externe menționează că Statul Israel își rezervă dreptul de a nu permite intrarea în țară a persoanelor indezirabile sau de a scurta șederea lor pe teritoriul israelian.
În context, MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni care intenționează să călătorească în această țară să se asigure că vor putea demonstra, la cererea poliției de frontieră din Israel, faptul că dispun de cazare (hotel/gazdă la cetățenii israelieni) și bilet de avion de întoarcere în Republica Moldova.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: