ROMÂNIA BREAKING NEWS

INVITAȚIE – "Spre vest, spre tara mamă" , noul episod pe care regizorul DUMITRU BĂDIȚA îl dedică unei familii basarabene

I N V I T A Ț I E

 

            Memoria familiei Micleușanu e plină cu ororile istoriei basarabene din secolul XX. Au scăpat ca prin urechile acului de a fi deportați în Siberia. La maturitate, medicul Constantin Micleușanu a cunoscut și interogatoriile la KGB. Fiul său, scriitorul Mitoș Micleușanu, a ajuns să studieze în România și să realizeze emisiuni de satiră în mass media din București. În final, Micleușenii s-a reunit în dreapta Prutului, dar nu au uitat experiențele trăite în Basarabia.

            Va invităm la CLUBUL ȚĂRANULUI joi 17 aprilie 2014, ora 18:00 pentru a viziona împreună „Spre vest, spre tara mamă” , noul episod pe care regizorul DUMITRU BĂDIȚA îl dedică unei familii basarabene care a reușit să supraviețuiască iadului bolșevic, familia Micleușanu.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.