ROMÂNIA BREAKING NEWS

INVITAȚIE LA LANSARE ȘI PREZENTARE DE CARTE – Hagi Curda – Românii din Sudul Basarabiei. Problematica românilor din Sudul Basarabiei, supuși unei crunte presiuni și deznaționalizări din partea Statului Ucrainian, un continuator mai feroce al opresiunii începute pe timpul regimului sovietic

Redacția Romanian Breking News Press – rbnpress.info

Vă invită prin prezenta la o manifestare menită a aduce în atenția și constiinta publicului românesc, precum și a mass-mediei românești, a problematicii românilor din Sudul Basarabiei, supuși unei crunde presiuni și deznaționalizări din partea Statului Ucrainian, un continuator mai feroce al opresiunii începute pe timpul regimului sovietic.

Evenimentul este organizat de Consiliul Național al Asociației Culturale „Pro Basarabia și Bucovina” și Filiala „Pan Halippa” București a aceleiași Asociații.

R.B.N.Press este partener media la acest eveniment alături de TOCpress, InfoPrut, ZiariștiOnline și Victor Roncea Blog.

LANSAREA ȘI PREZENTAREA CĂRȚII

HAGI CURDA

(CAMAȘOVCA)

Marți, 11 iunie 2013, ora 15.00, la

Muzeul Național de Istorie al Municipiului București

“Palatul Șuțu”

Redacția R.B.N.Press

www.rbnpress.info

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: