ROMÂNIA BREAKING NEWS

Întru neuitare! Comemorarea martirilor din localitatea sălăjeană Treznea, 86 de localnici români, uciși în noaptea de 8 spre 9 septembrie 1940, de trupele horthyste.

Comemorarea martirilor din localitatea sălăjeană Treznea

La 74 de ani de la masacrul din localitatea sălăjeană Treznea, militarii Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu”, din Zalău, au comemorat cei 86 de localnici români, uciși în noaptea de 8 spre 9 septembrie 1940, de trupele horthyste.

La manifestare au luat parte și cetățeni ai comunei, veterani de război și, nu în ultimul rând, doctorul Ioan Pușcaș, fiu al satului și martor al masacrului care, la acea vreme avea 7 ani.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toți martirii neamului românesc! 

M.Ap.N.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: