ROMÂNIA BREAKING NEWS

Inteligența românească! La Arad se produce primul scooter românesc hi-tech. Vezi cum arată!

O echipă din Arad realizează un scuter electric inteligent, care se conectează la o aplicație de smartphone. Proiectul este aproape de finalizare, precomenzile urmând a începe luna viitoare.

Premiat cu medalia de aur la Salonul de Invenții Traian Vuia din Timișoara, scooterson, cum a fost denumit produsul, este creația uneui echuipe de tineri arădeni: Mihnea de Vries, care a lucrat în trecut ca producător și regizor la studioul 7G, dar și la televiziunea UTV,  Ionuț Predescu ca industrial designerși George Poenaru ca software engineer. De asemenea, cofondator și mentor este Flavius Bălaj.

Scuterul are aproximativ 35 de kilograme și, potrivit realizatoprilor, ar putea fi scos pe piață pentru suma de 3.500 de euro, plus taxe.

Deja 100 de bucăți au fost comandate și la sfârșitul lunii octombrie ar putea ieși pe străzile românești.

Mai multe detalii pe: http://start-up.ro/scooterson-un-scuter-inteligent-dezvoltat-la-arad-primele-100-de-precomenzi-la-finalul-lunii/

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: