ROMÂNIA BREAKING NEWS

Întâlnirea oficială a miniștrilor apărării din România și Republica Moldova

Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, s-a întâlnit cu ministrul apărării al Republicii Moldova, Vitalie Marinuța, vineri, 20 septembrie, la sediul M.Ap.N.

Întâlnirea oficială a miniștrilor apărării din România și Republica Moldova Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, și ministrul apărării al Republicii Moldova, Vitalie Marinuța, au convenit vineri, 20 septembrie, la sediul M.Ap.N., să mențină în continuare un nivel crescut al cooperării militare bilaterale între cele două instituții militare. „Sperăm ca până la sfâșitul lunii noiembrie să semnăm Acordul de cooperare militară bilaterală în domeniul învățământului și al informațiilor clasificate. Semnarea acestor documente va deschide noi perspective ale colaborării dintre militarii români și cei moldoveni”, a spus ministrul Dușa, precizând faptul că aceste documente constituie un pas important în dezvoltarea relațiilor bilaterale. Totodată, ministrul român a reiterat sprijinul României în domeniul restructurării doctrinei militare și planificării apărării, dar și suportul țării noastre acordat Republicii Moldova pe parcursul său european. La rândul său, ministrul moldovean al apărării a mulțumit Armatei României pentru sprijinul constant acordat în procesul de reorganizare și modernizare a Armatei Republicii Moldova.

 

M.Ap.N – Biroul de Presă

Imagini de la întâlnirea celor doi ministrii ai apărării din cele două state românești.

                               Foto: Valentin Ciobîrcă, M.Ap.N. - Aspect de la întâlnirea oficială

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: