ROMÂNIA BREAKING NEWS

Întâlnire istorică la Varsovia, Joe Biden – Maia Sandu. SUA a reconfirmat sprijinul puternic al Statelor Unite pentru R. Moldova

Întâlnire istorică la Varsovia, Joe Biden – Maia Sandu. SUA a reconfirmat sprijinul puternic al Statelor Unite pentru R. Moldova

Potrivit unui anunț al Casei AlbePreşedintele  Statelor Unite – Joe Biden s-a întâlnit  marți cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la Varşovia, În cadrul întrevederii, președintele SUA a reconfirmat sprijinul puternic al Statelor Unite pentru suveranitatea și integritatea teritorială a R.Moldova.

Joe Biden a subliniat asistența în curs de desfășurare a SUA pentru a ajuta R.Moldova să-și consolideze reziliența politică și economică, inclusiv agenda sa de reformă democratică și securitatea energetică, precum și pentru a face față efectelor războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Deasemenea a subliniat că se oferă să sprijine Republica Moldova din punct de vedere politic, economic, pentru a rezista reformelor democratice în care s-a angajat.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: