ROMÂNIA BREAKING NEWS

ÎNSCRIEȚI COPII LA O LIMBA EUROPEANĂ ! Limba română este un avantaj! comunicat – Aleksandar Najdanovic președinte Asociației Studenților Timoceni

ÎNSCRIEȚI COPII LA O LINBA EUROPEANĂ
Aleksandar Najdanovic președinte Asociației Studenților Timoceni
     Stimați părinți,  mă adresez cu această ocazie tututor părinților din nord-estul Serbiei,  pentru a vă face cunoscut faptul că din anul școlar 2013-2014,  conform avizului Ministerului Educației  601-00-00046/2009-06 și a protocolului semnat de la 1 martie 2012 dintre reprezentanții permanenți ai României și Serbiei la UE,  puteți opta și înscrie alături de ceilalți copii care s-au înscris deja , pentru învățarea limbii române facultativ în școlile din nord-estul Serbiei .
    Pentru obținerea acestui opțional,  trebuie să completați o cerere individuală sau colectivă pe care puteți să o primiți  de la  Consulatul român din Zajecar sau de la Asociația Ariadnae Filum din Bor,  Centrul Cultural Informativ al Românilor din Brestovac,  Asociația pentru Tradiția și Cultura Românilor Dunărea din Cladovo, Informal Group- Părinți care vor copii lor să învețe românește-Sandu Timoc sau pe site-ul asociațiastudențilortimoceni.ro. Foarte important lucru  este ca școala să vă înregistreze cererea, cererea înregistrată trebuie să o prezentați la instituțiile susmenționate.Transmiteți mai departe la cei pe care-i cunoașteți.
                                                          Limba română este un avantaj

Limba română este în primul rând o limbă europeană,  cunoașterea acestei limbi va asigură dezvoltarea nord-estului Serbiei din punct de vedere social și economic, va permite deschiderea unor noi locuri de muncă și evitarea anului pregătitor pentru cei care vor să studieze în România.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: