ROMÂNIA BREAKING NEWS

Infografic! Romania este numărul 1 în Europa la viteza de net!

Infografic! Romania este numărul 1 în Europa la viteza de net!

Romania_1_Europa_NET_bandwin

Greu de crezut sau nu, acesta e adevărul. Statisticile experților confirmă acest lucru în repetate rânduri. Cu un “punctaj” de 55,67 Mbps, Romania domină vitezele de Internet în întreaga Uniune Europeana. Urmează Olanda cu 46,88 Mbps, apoi Suedia cu 45,59 Mbps și Lituania cu 45,51 Mbps informează  pe Testat în România.

La polul opus, printre cei mai “nefericiți” la acest capitol se numără grecii – cu 8,87 Mbps, apoi italienii – cu 8,73 Mbps, iar în coada clasamentului se situează croații – cu 7,30 Mbps.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

One Comment

  • […] Greu de crezut sau nu, acesta e adevărul. Statisticile experților confirmă acest lucru în repetate rânduri. Cu un “punctaj” de 55,67 Mbps, România domină vitezele de Internet în întreaga Uniune Europeană. Urmează Olanda cu 46,88 Mbps, apoi Suedia cu 45,59 Mbps și Lituania cu 45,51 Mbps informează Dorel Puchianu. La polul opus, printre cei mai “nefericiți” la acest capitol se numără grecii – cu 8,87 Mbps, apoi italienii – cu 8,73 Mbps, iar în coada clasamentului se situează croații – cu 7,30 Mbps. Viteza internetului în Serbia este ceva mai mare decât în Croația și Grecia și variază între 7,5 – 10 Mbps. Sursa: romaniabreakingnews.ro […]

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: