ROMÂNIA BREAKING NEWS

Infografic! Romania este numărul 1 în Europa la viteza de net!

Infografic! Romania este numărul 1 în Europa la viteza de net!

Romania_1_Europa_NET_bandwin

Greu de crezut sau nu, acesta e adevărul. Statisticile experților confirmă acest lucru în repetate rânduri. Cu un “punctaj” de 55,67 Mbps, Romania domină vitezele de Internet în întreaga Uniune Europeana. Urmează Olanda cu 46,88 Mbps, apoi Suedia cu 45,59 Mbps și Lituania cu 45,51 Mbps informează  pe Testat în România.

La polul opus, printre cei mai “nefericiți” la acest capitol se numără grecii – cu 8,87 Mbps, apoi italienii – cu 8,73 Mbps, iar în coada clasamentului se situează croații – cu 7,30 Mbps.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

  • […] Greu de crezut sau nu, acesta e adevărul. Statisticile experților confirmă acest lucru în repetate rânduri. Cu un “punctaj” de 55,67 Mbps, România domină vitezele de Internet în întreaga Uniune Europeană. Urmează Olanda cu 46,88 Mbps, apoi Suedia cu 45,59 Mbps și Lituania cu 45,51 Mbps informează Dorel Puchianu. La polul opus, printre cei mai “nefericiți” la acest capitol se numără grecii – cu 8,87 Mbps, apoi italienii – cu 8,73 Mbps, iar în coada clasamentului se situează croații – cu 7,30 Mbps. Viteza internetului în Serbia este ceva mai mare decât în Croația și Grecia și variază între 7,5 – 10 Mbps. Sursa: romaniabreakingnews.ro […]

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: