ROMÂNIA BREAKING NEWS

Infiltrații la protestele de la Universitate (3) …gășca lui Claudiu Crăciun și Ion Cristian Lefter

Infiltrații la protestele de la Universitate (3) …gășca lui Claudiu Crăciun și Ion Cristian Lefter

Claudiu Crăciun e, de mai mulți ani, unul dintre diversioniștii de profesie care și-au propus, și într-o oarecare măsură au reușit, să bramburească toate protestele din ultimii ani. Crăciun a fost catapulatat în hipsterime în 2012 de la crème de la crème a megacorupției românești – Crin Antonescu, Victor Ponta, partidul lui Dan Voiculescu, Cristian Pîruvulescu și alte ilustre fețe, la o conferință comună de la Bruxelles despre „dictatura băsistă”, dezvăluie  COSTIN ANDRIEȘ de la inliniedreaptă.ro, într-un amplu material ce documentează prezențele tandemului Crăciun – Lefter în punctele și momentele cheie ale manifestațiilor din București 

Principala cauză a diluării în irelevanță a protestelor din ultimii ani este, cred, faptul că oportuniștii cu agendă dubioasă, dar clar stabilită, sunt singurii care se organizează riguros, mai spune Costin Adrieș.

Claudiu Crăciun și Ion Cristian Lefter (susținător al lui iliescu, apropiat al lui Mircea Dogaru, mai multe detalii, mai jos), în acțiune la protestul de aseară:

La fiecare protest, aceștia se impun ca un soi de lideri. Reușesc să distragă atenția de la temele importante folosindu-se de diferite trucuri feseniste – plimbări extenuante de zeci de kilometri prin cartierele Bucureștiului (citiți și articolul lui Moise Guran), impunerea prin portavoce și pancarte atent plasate a diferite teme irelevante și a mesajelor care au ca principal scop crearea confuziei printre participanți. Dau azi dovadă de un cinism halucinant când încearcă și riscă să reușească să se urce și pe valul de nemulțumire provocat de tragedia din club Colectiv Diversiunile au contribuit, decisiv cred, și la situația din aceste zile în care presa și rețelele sociale sunt înroșite de indignare din cauza BOR, deși BOR nu are nici o legătură cu tragedia de la Colectiv! Ponta a demisionat, iar asta este victorie incontestabilă, dar prea multă energie se consumă încă pe teme care dau loc de respiro lui Piedone, Oprea, Oprescu sau Arafat.

Claudiu Crăciun e una dintre figurile simbol ale diversiunilor din ultimii ani. Înfulărat, parfumat și frezat în hipster, ca să aibă lipici la studențime, acesta are din fragedă pruncie civică drept colaboratori pe lătrăii de 30-de-lei-ziua ai lui Voiculescu și ai lui Hrebenciuc. Alături de care nu se jenează să pozeze.

Nu este străin, din contra, nici de dogarii sensibili la mrejele și rublele lui Putin, alături de care a apărut, din nou, ieri. (termenul de „dogarii” vine de la Mircea Dogaru, cel care spunea în 2013 „Regret că nu au murit destui oameni la Revoluție”)

Dan Badea a scris pe Facebook un comentariu care a fost citit, în câteva ore de la publicare, de câteva zeci de mii de persoane:

Atentie la ‘portavoce’! Individul din imagini, un diversionist cunoscut, a fost aseara alaturi de Claudiu Craciun (alt diversionist!) printre demonstrantii din strada. Se numeste Ion Cristian Lefter este fost cascador, fost asa-zis ‘revolutionar’ de-al lui Bebe Ivanovici, sustinator infocat al lui Ion liescu si un diversionist extrem de nociv. A militat, alaturi de kgb-istul Dogaru, pentru desființarea DNA, ANI, CNSAS, Curții Constituționale și a altor instituții de drept ale statului român. A participat la diversiunea fsb de la Pungesti. Este cel care l-a agresat pe Mihail Neamtu in Piata Universitatii, in decembrie 2013, dupa ce liderul de atunci al PNR participase la protestul prin care se contesta puciul legislativ prin care parlamentarii și-au votat o super-imunitate.

La catapultarea în hipsterime a lui Claudiu Crăciun a contribuit din plin Antena 3.

Detalii: http://inliniedreapta.net/democratia-originala-reala-de-la-ion-iliescu-la-claudiu-craciun/

Printre tovarășii de suferință civică se numără și un grup de sonați anti NATO și filorușii de la Criticatac.

Ar mai fi multe de spus, dar acum vă las în compania lui Devis Grebu.

și asta (clik pe imagine pentru detalii):

UPDATE

El e Ion Cristian Lefter, tovarășul de luptă „antisistem” al lui Claudiu Crăciun, (apropo, numit „vocea” Pieței Universității în 2011, pe romaniacurata.ro, site-ul Alinei Mungiu Pippidi). In decembrie 2011, Partidul Popular si al Protectiei Sociale, din care facea parte si Ion Cristian Lefter, fuziona cu UNPR:

„UNPR a fuzionat, vineri, prin absorbtie, cu Partidul Popular al Protectiei Sociale, presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, afirmand ca obiectivul electoral al Uniunii este obtinerea a cel putin 10% la alegerile parlamentare, transmite Mediafax.” (Hotnews.ro, 2 decembrie 2011)

Publicat de romaniabreakingnews.ro / Sursa: inliniedreapta.net

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: