ROMÂNIA BREAKING NEWS

Infiltrații la protestele de la Universitate (2) …manifestanții plătiți! dezvăluiri „Peluza SUD Steaua” via ProSport

Infiltrații la protestele de la Universitate (2) …manifestanții plătiți! dezvăluiri „Peluza SUD Steaua” via ProSport

După două zile în care protestele din centrul Bucureștiului s-au desfășurat fără evenimente majore, în ciuda numărului tot mai mare de oameni, se pare că situația ar putea să se schimbe. Într-un anunț făcut public azi, suporterii Stelei susțin că au fost plătiți oameni care vor încerca să provoace probleme în mulțime, iar vina va fi dată ulterior pe suporteri, scrie prosport.ro citata de România Breaking News.

”Am aflat din surse sigure că au fost plătite anumite persoane care să agite spiritele în seara asta la Universitate. Mare ATENȚIE, vina va fi dată pe suporteri, totul pentru a distruge acest protest. Fiți uniți, nu răspundeți la provocări și înțelegeți că suporterii au fost și în ultimele două zile în stradă și nu s-a întâmplat nimic”, anunță Peluza SUD Steaua pe un cont de facebook.

Galeriile principalelor echipe bucureștene, Steaua și Dinamo, și-au făcut apariția în fiecare dintre cele două seri consecutive de protest. Chiar dacă au ieșit în evidență prin mesajele scandate, unele cu rădăcini de pe stadioanele de fotbal, aceștia nu au provocat niciun fel de incident violent și s-au comportat exemplar și față de reprezentanții Jandarmeriei, precizează ProSport.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: