ROMÂNIA BREAKING NEWS

Inedit: Apropierea Transnistriei de România – motiv de furie pentru un politician rus

Inedit: Apropierea Transnistriei de România – motiv de furie pentru un politician rus

Președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovschi (foto), a criticat Guvernul Federației Ruse pentru inacțiunile în raport cu regiunea transnistreană. În cadrul unei ședințe Dumei de Stat care a vut loc pe 17 aprilie a.c., politicianul rus a dat de înțeles că deciziile Moscovei ar duce la apropierea Transnistriei de România. potrivit deschide.md, citat de romaniabreakingnews.ro

Nu oferim nici bani Transnistriei, nici nu-i permitem să facă studii. Tineretul pleacă în România. Ce dracu este asta?”, a declarat Jirinovschi de la tribuna centrală.

Vladimir Volfovici Jirinovski este un politician rus, deputat, avocat și fost vicepreședinte al Dumei de Stat între 2001 și 2011. Jirinovski este fondatorul și liderul Partidului Liberal Democrat, al treilea partid ca importanță din Dumă. Este de asemenea membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: