ROMÂNIA BREAKING NEWS

Îndemn la nădejne: „Trebuie să fim uniți, să fim puternici și să ne ancorăm cu credință în purtarea de grijă a Mântuitorului Iisus Hristos…”

Îndemn la nădejne: „Trebuie să fim uniți, să fim puternici și să ne ancorăm cu credință în purtarea de grijă a Mântuitorului Iisus Hristos…”

„Trebuie să fim uniți, să fim puternici și să ne ancorăm cu credință în purtarea de grijă a Mântuitorului Iisus Hristos și a Preasfintei Sale Maici”, a spus Arhiepiscopul Ciprian în predica de Buna Vestire rostită la Catedrala Voievodală din Buzău, tranmsite agenția de presă basilica.ro citată de romaniabreakingnews.ro

Potrivit sursei citate, Ierarhul a făcut referire la pandemia care a lovit întreaga umanitate și a îndemnat la nădejde.

„Ne confruntăm cu o nenorocire, pe care generațiile de astăzi nu au cunoscut-o până astăzi, însă nu trebuie să ne pierdem nădejdea. Nu va îngădui Dumnezeu să piară zidirea mâinilor Sale”, a spus Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Înaltpreasfinţia Sa a remarcat că „nu cunoaștem rațiunile pentru care Dumnezeu a îngăduit să trecem printr-o astfel de încercare” şi a subliniat că o putem depăşi numai printr-o disciplină strictă, în ascultare şi rugăciune.

„Să nu ne pierdem speranța, dragii mei. Întru ascultare și smerenie, să respectăm cu strictețe regulile ce ni s-au impus, chiar dacă ni se par severe, și să înțelegem că altă soluție pentru a depăși această criză sanitară nu există decât aceea de a rămâne izolați în casele noastre, dar uniți prin aceeași credință și prin aceleași gânduri de speranță în purtarea de grijă a lui Dumnezeu”.

„Ne rugăm Părintelui ceresc și Sfintei Fecioare Maria să ne dăruiască înțelepciunea de a face ceea ce este bine și folositor pentru noi și pentru cei din jurul nostru, să ne întărească în credință și în lupta concretă cu acest inamic invizibil, numit «coronavirus», pentru ca, la final, să ieșim biruitori și să-I putem mulțumi din toată inima lui Dumnezeu Cel bun, milostiv și iubitor de oameni”.

„Să continuăm cu mult curaj această luptă nevăzută”, a încheiat Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: