ROMÂNIA BREAKING NEWS

Incident la granița româno-ucraineană. Localnici din Dilove (Ucraina), se opun instalării gardului la frontieră

Incident la granița româno-ucraineană. Localnici din Dilove (Ucraina), se opun instalării gardului la frontieră

În legătură cu apariția unor condiții meteorologice favorabile și o sporire considerabilă a cazurilor de trecere frauduloase a  frontierei de stat a Ucrainei, colaboratorii Serviciului de frontieră  au reluat lucrările la amenajare a construcțiilor tehnice inginerești la graniță, inclusiv cu România, informează bucpress.eu citat de romaniabreakingnews.ro  Potrivit sursei citate,grănicerii din detașamentul  Mucacevo  pe sectorul  departamentului serviciului de frontieră  „Dilove” au început să instaleze un gard – barieră pe linia frontierei de stat.

Un grup de tineri, aproximativ 40 de bărbați, au sosit la locul activităților desfășurate de grăniceri, cerând să oprească instalarea gardului.

Bărbații, majoritatea localnici, deja au fost în câmpul de vedere al  grănicerilor  pentru încălcarea legislației ucrainene. Tinerii au încercat în mod și chip  să intervină și să-i provoace pe grăniceri. De asemenea, la locul conflictului a sosit și primarul satului Dilove.

Localnicii, care au demonstrat un dezacord total față de activitățile  reprezentanților  Serviciului Frontierei  de Stat, au blocat și traseul „Rahiv – Mucacevo”.

La fața locului au fost  chemați reprezentanții Poliției Naționale și au fost informate  organele competente de drept.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: