ROMÂNIA BREAKING NEWS

Incident la granița româno-ucraineană. Localnici din Dilove (Ucraina), se opun instalării gardului la frontieră

Incident la granița româno-ucraineană. Localnici din Dilove (Ucraina), se opun instalării gardului la frontieră

În legătură cu apariția unor condiții meteorologice favorabile și o sporire considerabilă a cazurilor de trecere frauduloase a  frontierei de stat a Ucrainei, colaboratorii Serviciului de frontieră  au reluat lucrările la amenajare a construcțiilor tehnice inginerești la graniță, inclusiv cu România, informează bucpress.eu citat de romaniabreakingnews.ro  Potrivit sursei citate,grănicerii din detașamentul  Mucacevo  pe sectorul  departamentului serviciului de frontieră  „Dilove” au început să instaleze un gard – barieră pe linia frontierei de stat.

Un grup de tineri, aproximativ 40 de bărbați, au sosit la locul activităților desfășurate de grăniceri, cerând să oprească instalarea gardului.

Bărbații, majoritatea localnici, deja au fost în câmpul de vedere al  grănicerilor  pentru încălcarea legislației ucrainene. Tinerii au încercat în mod și chip  să intervină și să-i provoace pe grăniceri. De asemenea, la locul conflictului a sosit și primarul satului Dilove.

Localnicii, care au demonstrat un dezacord total față de activitățile  reprezentanților  Serviciului Frontierei  de Stat, au blocat și traseul „Rahiv – Mucacevo”.

La fața locului au fost  chemați reprezentanții Poliției Naționale și au fost informate  organele competente de drept.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: