ROMÂNIA BREAKING NEWS

În spațiul informațional din R. Moldova dominat de Rusia, mai vine un greu al mediei românești! Digi24 se extinde la Chișinău!

În spațiul informațional din R. Moldova dominat de Rusia, mai vine un greu al mediei românești! Digi24 se extinde la Chișinău!

Surse RBN Press din media romănească dau ca sigură extinderea postului de televiziune Digi24, parte a companiei românești RCS&RDS, în Republica Moldova.  Potrivit surselor,  anunțul oficial urmează să fie dat la începutul lunii martie a.c.

Postul de televiziune Digi24 a apărut în media românească în anul 2012, la București, ca prdus media al companiei RCS&RDS. Digi24 are și opt posturi locale:  Digi24 Iași, Digi24 Timișoara, Digi24 Oradea, Digi24 Constanța,  Digi24 Cluj-Napoca, Digi24 Brașov, Digi24 Galați si Digi24 Craiova.

În Republica Moldova Digi24 va avea cel puțin un post local la Chișinău.

În prezent, spațiul informațional din R. Moldova este dominat de canalele rusești de televiziune.  Din media românească, mai sunt prezente la Chișinău posturile de televiziune ProTv – Chișinău și TVR-Moldova.

Publicat și editat de Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: