ROMÂNIA BREAKING NEWS

În regiunea Cernăuți (Ucraina): Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile inteligente din România sunt interzise

În regiunea Cernăuți (Ucraina): Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile inteligente din România sunt interzise

Direcția Principală a Serviciului de Stat pentru Siguranța Alimentelor și Protecția Consumătorilor din regiunea Cernăuți a interzis punerea în liberă circulație a telefoanelor mobile, tabletelor și ceasurilor inteligente din România, potrivit bucpress.eu care citează Agenția de știri ACC.

„Specialiştii Direcţiei pentru Protecţia Consumatorului din cadrul Serviciului de Stat pentru Siguranța Alimentelor şi Protecţia Consumatorului din regiunea Cernăuţi au efectuat o inspecţie neprogramată a caracteristicilor produsului pe tip: echipament radio (ţara de origine – România), a cărui procedură de vămuire a fost suspendată în conformitate cu hotărârea Vămii Cernăuți”, se spune într-un comunicat al instituției.

Potrivit rezultatelor inspecției, s-a stabilit că produsele nu îndeplinesc cerințele de siguranță. În special, lipsește marcajul de conformitate cu reglementările tehnice, declarația de conformitate, datele de contact ale producătorului (importatorului), documentația tehnică nu este completată.

Drept urmare, punerea în liberă circulație a produselor a fost interzisă și a fost trimisă o notificare corespunzătoare autorității vamale.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: