ROMÂNIA BREAKING NEWS

În drapelul unei națiuni flutură sufletul colectiv al neamului… ZIUA DRAPELULUI ROMÂNIEI 26 iunie 2013

În drapelul unei națiuni flutură sufletul colectiv al neamului…  ZIUA DRAPELULUI ROMÂNIEI         26 iunie 2013

Drapelul, simbol al națiunii în prima zi a victoriei Revoluției de la 1848, este cel mai important însemn al românilor, alături de imnul național și stema țării.

Drapelul Național este și simbolul sub care militarii români au luptat și sub care participă în prezent la misiuni.

Fie ca viitoarele generații să cultive respectul față de Drapelul Național, cu gândul la sacrificiile înaintașilor și la păstrarea demnității lor.

Astăzi, când comemorăm și victimele tragicului accident din Muntenegru să păstrăm un moment de reculegere, iar pentru cei răniți să ne rugăm pentru a depăși clipele grele prin care trec.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: