În Asia, 80.000.000 de oameni vorbesc limba română!
Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.
Foarte interesant, in romana. Fort interesante, in albaneza. Foarte frumos, in romana, fort bukur, in albaneza.
Din aceasta cauza ni se fura o mie de ani din istoria noastra?
Eu sunt omul verificarilor.Articolul e aur curat si dinamita simultan.Incredere am totala pentru ca am experimentat pesonal cu straini din toata lumea, prima data am descoperit asta fara sa-mi propun, nu am stiut pe moment cuvantul in limba engleza si l-am zis automat in limba noastra draga iar strainii au inteles rapid.Problema este ca la traducerea din engleza in punjabi apar acele caractere speciale care nu imi sunt reproduse in litere „de ale noastre” ca sa zic asa, ca sa nu mai zic de pronuntie.Va rog, domnule minunat sa imi dati si solutia asta si apoi ii dam drumul la treaba catre foarte multa lume.Multumim e foarte putin spus pentru munca dvs.
rominii sunt niste pidari prostituci
Uite cum un adevarat roman te fute fix in cutia limbi serj sau cum te-o chema. Imi cer scuze ptr.limbajul urat folosit fata de fratii mei romanii adevarati descendenti ai geto-dacilor
articolul are ceva vechime, deocamdată nu a fost urmat de comentarii ca să-i aducă plusvaloare. mai există limbi în india, care au legătură istorică cu sanscrita, deci operaţia de comparare ar trebui să le aibă în vedere şi pe acestea. apoi trecem la comparaţia genetică populaţionistă, ce există în România şi ce există în india. de aici vă daţi frâu liber cercetărilor şi concluziilor. aceşti paşi ar prezenta interes, nu repetarea unui articol de mare valoare, dar fără continuitate. chiar cu riscul să spulbere unele legende încremenite. iar dacă mai apelaţi şi la ADN-genealogie (istoria migraţiilor citită pe baza mutaţiilor genetice), vom avea materiale de interes deosebit. şi nu ar mai apare oncluzii de absolută naivitate… că într-un trecut imemorial exista o singură limbă europeană…