ROMÂNIA BREAKING NEWS

Împreună pentru două inimi românești

Împreună pentru două inimi românești

Pe pagina https://web.facebook.com/salvatiscolile are loc un apel de strângere fonduri pentru două doamne profesoare românce cu toată inima, luptătoare pentru limba română. Campania are sprijinul Asociației PromoLex, precum și a moldova.org și Epublio. Redăm apelul și vă mulțumim anticipat dragi cititori pentru contribuții și/sau distribuirea apelului:

Raisa Pădurean, directoare adjunctă la Liceul „Lucian Blaga” din Tiraspol și Aurelia Ursul, directoare la Liceul „Mihai Eminescu” din Dubăsari sunt două persoane care au contribuit enorm la promovarea și apărarea dreptului la educație în regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Povestea acestor două profesoare a fost umbrită adesea de presiuni din partea miliției transnistrene. Recent, Raisa Pădurean și Aurelia Ursul au fost diagnosticate cu cancer.
Împreună putem să le ajutăm să învingă boala și să-și continue activitatea nobilă, care răspândește dragoste față de carte, de adevăratele valori.
Cei care își doresc să ajute, o pot face donând:
Pentru Raisa Pădurean
În contul:
Euro: RO39BTRLEURCRT0450710301
Lei RO: RO89BTRLRONCRT0450710301
Lei MDL: MD29ML0000002259A4427461

Pentru Aurelia Ursul
Puteți dona accesând următorul link: https://goo.gl/chQuZq
Sau să expediați un SMS cu conținutul 361 la:
2910 (abonații Unite) 1 SMS – 45 MDL;
2910 (abonații Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: