ROMÂNIA BREAKING NEWS

Imagini spectaculoase cu dispozitivul Forțelor Terestre Române la „Saber Guardian 2019”

Imagini spectaculoase cu dispozitivul Forțelor Terestre Române la „Saber Guardian 2019”

Exercițiul Multinațional „Saber Guardian 2019”( 3-24 iunie), condus de Forțele Terestre ale Statelor Unite din Europa și Statul Major al Forțelor Terestre Române se află în plină desfășurare. Exercițiul militar „Saber Guardian 2019”are loc simultan în România, Bulgaria, Ungaria, cu participarea a 13.500 de militari, din care 7.600 ai Armatei României informează romaniabreakingnews.ro citând surse din cadrul MApN / Obseratorul Militar.

14 țări aliate și partenere compun dispozitivul NATO la acest  Exercițiu Multinațional: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Germania, Marea Britanie, R. Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Spania, SUA, Turcia, Ucraina.

Au loc exerciții tactice de stat major și cu trageri de luptă, forțări ale cursurilor de apă, deplasarea tactică a unităților și secvențe cu specific medical.  În România, principalele activități au loc la: Cincu, Bordușani, Babadag, Smârdan, Râșnov.

În inregistrarea video de mai jos este prezentat dispozitivul Forțelor Terestre ale Armatei Române care participă la acest exercițiu militar. Sursa: Observatorul Militar / Imagine: SPC Brian Pearson, Garda Națională Michigan.

Potrivit sursei citate, exercițiile desfășurate au ca obiectiv coeziunea, unitatea și solidaritatea statelor partenere și aliate și posibilitatea de mobilizare rapidă și concentrare a forțelor în timp scurt, oriunde în Europa.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: