ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ilan Shor și Vlad Filat, față în față la Judecatoria Buiucani: în aceste momente depune marturii în dosarul fostului premier

Ilan Shor și Vlad Filat, față în față la Judecatoria Buiucani: în aceste momente depune marturii în dosarul fostului premier

Primarul de Orhei, Ilan Shor a venit la Judecatoria Buiucani, acolo unde are loc o noua sedinta in cazul fostului premier Vlad Filat.

UPDATE 13:08 Ilan Shor a intrat in sala de judecata. In aceste momente Filat si Shor se afla fata in fata, iar primarul de Orhei urmeaza sa faca marturii in dosarul fostului premier.

UPDATE 11:25 Liderul PLDM Vlad Filat a intrat in sala de sedinta, in timp ce Ilan Shor asteapta sa fie chemat pentru a depune marturii.

Filat a reusit sa spuna cateva cuvinte. Fostul premier a declarat ca deocamdata Shor nu a depus nicio marturie, insa urmeaza sa o faca in aceasta dupa-amiaza.
Totodata, in timp ce era transferat dintr-un cabinet in altul, Filat a reusit sa le multumeasca pentru sustinere deputatilor PLDM care asteapta pe holurile Judecatoriei.
In octombrie Ilan Shor a facut depozitii in care a spus ca i-ar fi dat lui Vlad Filat 250 milioane de dolari in schimbul unor servicii si favoruri.
Nu este clar motivul din care Ilan Shor a decis sa faca un autodenunt, cert este ca acesta il scuteste de raspundere penala in dosarul care il vizeaza pe Vlad Filat, potrivit Codului Penal. Shor are insa calitate de invinuit in dosarul acordarii creditelor neperformante de la Banca de Economii.
Shor a venit la Judecatorie insotit de cativa bodyguarzi.

Stirea se actualizeaza.

The post Ilan Sor si Vlad Filat, fata in fata la Judecatoria Buiucani: in aceste momente depune marturii in dosarul fostului premier – VIDEO si GALERIE FOTO appeared first on Basarabia Press – Portalul nr. 1 de știri adevărate din Moldova.
Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Ilan Sor si Vlad Filat, fata in fata la Judecatoria Buiucani: in aceste momente depune marturii in dosarul fostului premier – VIDEO si GALERIE FOTO

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: