ROMÂNIA BREAKING NEWS

Igor Dodon, lider de partid de la Chișinău consultă autoritățile de la Moscova cum să-i pedepsească pe moldoveni

Ion Sturza, fostul premier de la Chișinău a declarat că un politician moldovean consultă un guvern străin ce sancțiuni ar fi mai dureroase pentru Republica Moldova.

Ion Sturza

„Zilele aceste am primit o informație că un lideraș politic de la Chișinău consultă un guvern străin ce sancțiuni economice, aplicate Moldovei, ar fi cele mai dureroase. O face cu multă patimă, pe bani mărunți, din interes personal și politic egoist…“, susține Ion Sturza, pe pagina sa de Facebook.

„Ce Boeing trebuie să cadă pe capul nostru ca să înțelegem de unde vine pericolul și cum să ne comportăm cu demnitate?! M-am gândit de ce noi, moldovenii, suntem gata pentru bănuți otrăviți să tranzacționăm interesul țării, sistemul bancar, aeroporturile, sa spălam banii mafiei?!, adaugă fostul șef al Guvernului.

Din indiciile furnizate de fostul premier liderul politic la care face referire ar fi Igor Dodon

Sursa: Adevarul.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.