ROMÂNIA BREAKING NEWS

Igor Dodon ia cerut premierului Pavel Filip demisia viceministrului Apărării Republicii Moldova

Igor Dodon ia cerut premierului Pavel Filip demisia viceministrului Apărării Republicii Moldova

Președintele Igor Dodon i-a cerut premierului Pavel Filip să-l demită pe viceministrul Apărării. Acesta a mai dispus inițierea unei anchete pentru a vedea cine nu a respectat ordinul comandantului suprem, cel prin care interzicea Armatei Naționala a Republicii Moldova participarea la orice fel de exerciții comune cu Armata Română sau și alte armate din Alianța Nord Atlantică – NATO, cu referire expresă la exercițiul care are acum loc în Ucraina, Rapid Trident 2017

Igor Dodon vrea pedepsirea acestor militari prin retrogradare din funcție și grad.

Redacția Chișinău România Breaking News, reamintește că un contingent al Armatei Naţionale, format din 57 de militari, participă, în perioada 7-23 septembrie curent, la stagiul de instruire „Rapid Trident 2017”, desfăşurat la Centrul internaţional de menţinere a păcii Yavoriv din Ucraina în pofida interdicției decretată de Președintele Igor Dodon.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: