ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ieșim din casă fiindcă ne pasă! Pentru România, pentru Unire! În stradă cu un steag tricolor! 20 OCTOMBRIE ORA 14.00 MARȘ PENTRU UNIRE !

Unirea face puterea !

Un stat mai mare este unul mai puternic. Demnitatea noastră națională trebuie recuperată, iar reîntregirea teritorială ne-ar aduce suflul nou de care avem atâta nevoie.

E momentul să facem din unirea cu Basarabia o prioritate națională !

Ieșim din casă fiindcă ne pasă! 

Pentru “vina” de a fi români, basarabenii au fost deportați, înfometați, închiși, torturați, uciși. Dorința de reunire cu Patria-Mamă a rămas, însă, în mințile și inimile multora. Ce ne-a fost luat pe nedrept trebuie să revină acasă prin unirea Republicii Moldova cu România.

Pentru România, pentru Unire, în stradă cu un steag tricolor!

Ieșim din casă fiindcă ne pasă! Pentru România, pentru Unire, în stradă cu un steag tricolor! 20 OCTOMBRIE, ORA 14.00 – MARȘ PENTRU UNIRE !

Sursa: basarabia-acasa.ro

Citește si ce a fost acum un an…

3000 de inimi românești de pe ambele maluri de Prut s-au revărsat într-un imens tricolor uman pe traseul P-ța Victoriei, Calea Victoriei, P-ța Operei, cerând Unirea Basarabiei cu Romania !

MarsPentruUnire

 Marș pentu Unire 2012 - Foto și colaj grafic de  Dorian Theodor (octombrie 2012)

Selecții Video de relevanță tematică

* Marsul Unirii la Bucuresti – 21 octombrie 2012 Video:
* Jurământ în fața Ambasadei României la Chișinău 1 Decembrie 2012 Video: (Un tulburător și inaltator exemplu pentru toti romanii din tara)
* Marsul Unirii la Chisinau, video integral Video:
* 1 DECEMBRIE CHISINAU TV MOLDOVA 1 Video:
* „Basarabia e România!” s-a strigat în Chișinău de Ziua României Video:
* Protest moldovenist la ambasada română din Chisinau 2012 – Inițiatorii sunt demascati spre final ca unelte rusești de activistul Ghenadie Brega // „De ce protestatarii vorbesc în limba rusă? De ce scrierea lozincilor sunt în chirilică? Ștefan Cel Mare nu a avut nici o legatura cu Moscova! Capitala Moldovei este la Iași în România!,  Stefan Cel Mare este la Putna în România! Capitala Moldovei lui Ștefan Cel Mare este la Suceava tot în România ! Unire!, Unire! Trăiasca! Trăiasca! Trăiasca și înflorească! Moldova! Ardealul! și Țara Românească ” din partea presei prezente și a fraților Brega către slugile rusești prezente la protestul din fața Ambasadei României Video:
* Alte provocări Video:

 

Marsul Unirii la Bucuresti – 21 octombrie 2012

Jurământ în fața Ambasadei României la Chișinău 1 Decembrie 2012

(Un tulburător și înalțător exemplu pentru toți românii din țară)

Marsul Unirii la Chisinau, video integral

1 DECEMBRIE CHISINAU MOLDOVA 1

„Basarabia e România!” s-a strigat în Chișinău de Ziua României

Protest moldovenist la Ambasada României din Chisinau 2012 – Inițiatorii sunt demascati spre final ca unelte rusești de activistul Ghenadie Brega

„De ce protestatarii vorbesc în limba rusă? De ce scrierea lozincilor sunt în chirilică? Ștefan Cel Mare nu a avut nici o legatura cu Moscova! Capitala Moldovei este la Iași în România!,  Stefan Cel Mare este la Putna în România! Capitala Moldovei lui Ștefan Cel Mare este la Suceava tot în România ! Unire!, Unire! Trăiasca! Trăiasca! Trăiasca și înflorească! Moldova! Ardealul! și Țara Românească ” din partea presei prezente și a fraților Brega către slugile rusești prezente la protestul din fața Ambasadei României Video:

Alte provocări:

 

Realizat de Dorian Theodor

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: