ROMÂNIA BREAKING NEWS

Departamentul de stat: Guvernul rus va plăti scump până când nu va părăsi teritoriul Crimeei ucrainene și nu va respecta acordurile de la Minsk

Departamentul de stat: Guvernul rus va plăti scump până când nu va părăsi teritoriul Crimeei ucrainene și nu va respecta acordurile de la Minsk

Guvernul rus va plăti scump în legătură cu sancțiunile actualizate până când nu va părăsi teritoriul Crimeei ucrainene și nu va respecta acordurile de la Minsk, se arata in nota explicativa a Departamentului de Stat al Statelor Unite la noile sancțiuni energetice împotriva Rusiei, care intra in vigoare la începutul anului viitor, informează paginaderusia.ro citat de romaniabreakingnews.ro

Departamentul de Stat al SUA a subliniat că sancțiunile sunt impuse în conformitate cu legislația adoptata de consensul Congresului SUA de a contracara comportamentul agresiv al guvernului rus.

„Continuăm să îndemnăm Rusia să își îndeplinească obligațiile care decurg din acordurile de la Minsk, să se retragă din peninsula Crimeei și să oprească amestecul cibernetic ilegal”, se arată în declarație.

 

„Vom colabora cu aliații și partenerii noștri pentru a pune în aplicare aceste sancțiuni care sa forțeze guvernul rus să plătească pentru acțiunile sale și să se evite consecințe negative neprevăzute pentru alții”, arata declaratia publicata de Departamentul de Stat al SUA.

La 31 octombrie, Oficiul de control al activelor străine din Trezoreria SUA a interzis cetățenilor și persoanelor juridice din SUA sa desfășoare afaceri cu companiile rusești în mai multe proiecte energetice începând din ianuarie 2018.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: