ROMÂNIA BREAKING NEWS

Guvernul Grindeanu a picat. Moțiunea de cenzura a fost votata de 241 de parlamentari, ar fi fost necesar doar 233 de voturi

Guvernul Grindeanu a picat. Moțiunea de cenzura a fost votata de 241 de parlamentari, ar fi fost necesar doar 233 de voturi

Premierul Sorin Grindeanu

Motiunea de cenzura la adresa guvernului Sorin Grindeanu, depusa de PSD si ALDE si semnata de 222 de parlamentari urmeaza sa fie dezbatuta si votata miercuri, de la ora 11.00. Ca sa treaca motiunea si sa cada guvernul ar fi fost nevoie de 233 de voturi. PSD a anuntat ca se bazeaza pe votul a 250 de parlamentari.

Prin adoptarea motiunii de azi, PSD si ALDE au recunoscut oficial, prin vot, ca nu au capacitatea sa guverneze tara, a declarat Dacian Cioloș fostul premier al României.

„Prin adoptarea moțiunii de azi, PSD și ALDE au recunoscut oficial, prin vot, că nu au capacitatea să guverneze țara. Demiterea lui Sorin Grindeanu este o premieră europeană, imposibil de explicat oricărui partener strain”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: