ROMÂNIA BREAKING NEWS

Granița Ucraineană invadată de blindate rusesti. O coloană de 2km afluează spre Ucraina

O coloană de tancuri și mașini blindate se îndreaptă spre granița Ucrainei dinspre Federația Rusă. În prezent, coloana s-ar afla la aproximativ 30 de kilometri de hotarul ucrainean, în apropiere de orașul Kamiansk din regiunea Rostov, a anunțat un lider al societății civile, Dmitri Snigheriov citat de Gazeta.ua.

Potrivit sursei, coloana s-a întins pe o distanță de doi kilometri și e formată din tancuri T-64 și unități de transport blindate.

Amintim că președintele Ucrainei Piotr Poroșenko a propus încetarea focului în estul țării și a înaintat câteva condiții separatiștilor din regiune. Chiar dacă președintele de la Kremlin Vladimir Putin a criticat pactul înaintat de Kiev a căzut de acord cu faptul că acțiunile militare trebuie să înceteze.

Granița Ruso-Ucraineană invadată de blindate rusești

Un flux de armament și echipament militar trece peste granița ucraineano-rusă a declarat comadantul adjunct al batalionului Azov, Jaroslav Gonchar.
Comandantul adjunct al batalionului Azov, Jaroslav Gonchar a spus că parașutiștii ruși au aterizat în regiunea Donețk.

El a spus, de asemenea, că a existat o creștere bruscă în activitatea militară la graniță în partea rusă aseară.

Numai în ultima noapte au fost transferate următoarele echipamente militare peste granița cu Ucraina:

– 6 instalații “Grad” în zona Antrazit (oraș Klunivtsi);

– 4 vehicule Kamaz, cu 2 oamenii și 2 cu echipamente, au trecut prin punctul de trecere Dolzhanskoye;

– Un complex de rachete “Iskander” (interval 50 km), au trecut pe punctul de leătura Lugansk și Donețk regiunea Snizhne;

– 10 tancuri, TAB-uri 5, 7 GAZ-66 cu tunuri antiaeriene, 10 vehicule Kamaz cu oameni și unul cu combustibil a trecut prin Krasnodon în regiunea Lugansk la ora 4 dimineața;

Există, de asemenea, rapoarte că aeroportul Lugansk este complet blocat și pliante sunt răspândite în oraș, spunând la oameni că au 248 de unități de echipamente militare și că sunt în căutarea de echipaj.

Ministrul Apărării al Ucrainei a confirmat declarațiile lui Gonchar în sesiunea de astăzi a Parlamentului.

 

Surse:gazeta.uapresalibera.netziarulnational.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.