ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ghimpu: Vom vota Guvernul doar în cadrul unei alianţe PLDM- PDM-PL. Nu ne jucăm de-a țara-n bumbi

Partidul Liberal va vota candidatul PLDM la funcţia de premier - Chiril Gaburici - numai în cadrul unei alianţe PLDM, PDM şi PL, a declarat președintele PL, Mihai Ghimpu, după consultările de sâmbătă, 14 februarie, cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.
Ghimpu: Vom vota Guvernul doar în cadrul unei alianţe PLDM- PDM-PL. Nu ne jucăm de-a țara-n bumbi

Mihai Ghimpu a precizat că Republica Moldova are nevoie de reforme care vor putea fi făcute numai cu liberalii, nu şi cu PCRM.

„Dacă nu se vrea cu liberalii, nu se vrea. Dar nu poţi face reforme cu comuniştii”, a adăugat liderul PL.

Referindu-se la cadidatul PLDM pentru funcția de premier, Chiril Gaburici, MIhai Ghimpu a afirmat că nu-l cunoaște.

La 12 februarie, Guvernul Leancă nu a acumulat suficiente voturi pentru învestitură. Doar 42 de deputaţi au acordat vot de încredere din minimul necesar de 51 de voturi pentru a fi învestit.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: