ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ghimpu nu vrea în Uniunea Euroasiatică

Liderul PL, Mihai Ghimpu, consideră că dorința lui Voronin de aderare a Republicii Molodva la Uniunea Euroasiatică nu e una sinceră. „Voronin azi poate spune multe. Trebuia să facă când a fost la guvernare. El a mai spus lucrul aceasta și înainte, în campania din 2001. În primul rând, această uniune nici nu există. Aberații. Eu cred că există o competiție între Partidul Comuniștilor și partidele acestea care au început pe stânga să mișune și ei știu foarte bine că aceasta nu se va produce. Noi avem programul nostru: integrarea europeană și punctum”, a mai spus președintele PL la „Europa Liberă”.

Mihai Ghimpu s-a arătat convins că acest scenariu de aderare la Uniunea Euroasiatică vine din afară, dând de înțeles că e vorba de Federația Rusă. „Eeste un interes din afară care vrea să deturneze tot ce am pornit noi, deranjați că prea s-a apropiat Moldova de Uniunea Europeană”, a accentuat președintele Partidului Liberal.

Amintim că pentru desfășurarea unui referendum privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan mai optează socialiștii, conduși de Igor Dodon, precum și social-democrații, în frunte cu Victor Șelin.

Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: