ROMÂNIA BREAKING NEWS

George Soros pregătește un război prin care să saboteze politica lui Donald Trump

George Soros pregătește un război prin care să saboteze politica lui Donald Trump
george_soros

George Soros (foto:politico.com)

George Soros și alți liberali bogați care au cheltuit zeci de milioane de dolari, pentru alegerea lui Hillary Clinton, se adună la Washington pentru o perioadă de trei zile, într-o ședința cu ușile închise unde înceracă să-și „panseze rănile” în urma pierderii alegerilor prezidențiale.Aceștia se pregătesc de un adevărat război cu Trump încă din prima zi a acestuia la Casa Albă. La reuniunea de la Washington s-a vorbit și despre alegerile viitoare, dar și despre sabotarea planului pentru primele o sută de zile propus de Donald Trump.

Conferinta, care a început duminica seara la luxosul Hotel Mandarin Oriental din Washington, este sponsorizat de influentul club al donatorilor al Alianței Democrației (DA) și va cuprinde apariții ale liderilor celor mai mari sindicate și grupuri liberale, precum și favoriții ai stângii americane, cum ar fi Democratul Democrat Nancy Pelosi, senatorul Elizabeth Warren si Congresului Progressive Caucus co-presedinte Keith Ellison, în conformitate cu o ordine de zi și a altor documente obținute de site-ul politico.com

Această întâlnire a fost organizată pe fondul reorientării DA -Alianța Democrației, organizația umbrelă care îi adună pe susținătorii politici și materiali ai Partidului Democrat.
Alianța Democrației (DA) a fost înființată după alegerile din 2004 de către George Soros. De atunci Alianța Democrației a investit 500 de milioane de dolari pentru finanțarea grupărilor liberale și a candidaților liberali din SUA. Prioritatea Alianței Democrației este acum menținerea în vigoare a legislației Obamacare și a altor politici ale administrației Obama care ar putea fi eliminate de Trump.

 Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: