ROMÂNIA BREAKING NEWS

Gennadii MOSKAL, deputat în Rada Supremă, cheamă toți bucovinenii si Statul Roman sa pedepseasca pe Ion Popescu si alții din Partidul Regiunilor care au sprijinit represiunea EuroMaidanului

Gennadii MOSKAL, deputat în Rada Supremă, cheamă toți bucovinenii si Statul Roman sa pedepseasca pe Ion Popescu si alții din Partidul Regiunilor care au sprijinit represiunea EuroMaidanului

Popesku

Foto: Ion Popescu în campanie electorală

Deputatul în Rada Supremă, Gennadii MOSKAL cheamă toți bucovinenii, precum și statul român să condamne atitudinea față de situația din țară a deputaților din partea Partidului Regiunilor și să aplice sancțiuni

Ion Popescu, deputat în Parlamentul Ucrainei

Ion Popescu, deputat în Parlamentul Ucrainei

personale împotriva deputatului Ion POPESCU (român de origine), deoarece acesta a sprijinit acțiunile forțelor interne contra protestatarilor pașnici de pe Euromaidan, scrie ChernivtsiNews.com.

Mai mult, Moskal i-a trimis o scrisoare oficială președintelui Traian Băsescu, în care solicită ca lui Ion POPESCU să îi fie interzisă intrarea în România.

La 20 februarie a avut loc ședința extraordinară a Radei Supreme, la care deputații au votat pentru încetarea masacrului din Kiev. O mulțime de deputați părăsesc rândurile Partidului Regiuniulor, dar nu Ion POPOESCU – lider al românilor din Ucraina, președinte al Consiliului Național al Uniunii Interregionale “Comunitatea Românească din Ucraina” (CRU), care continuă să română membru fidel al acestui partid politic, deși activitatea lui a fost interzisă deja în câteva regiuni ale Ucrainei, inclusiv și în regiunea Cernăuți.

Mai mult decât atât, Ion POPESCU a fost observat pe scena AntiMaidanului în data de 18 februarie. Anume acolo liderii “regionali” încurajau activiștii-provocatori și titușki.

De menționat că încă în ianuarie unii membi ai CRU au cerut ca Ion POPESCU să părăsească Partidul Regiunilor.

Sursa: deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.