ROMÂNIA BREAKING NEWS

„Gala filmului românesc pentru copii”, un veritabil maraton de încurajare a micuților cinefili să aprecieze filmul românesc

„Gala filmului românesc pentru copii”, un veritabil maraton de încurajare a micuților cinefili să aprecieze filmul românesc

Asociatia Europeana pentru Promovarea Filmului (AEPF) organizează în primă ediție „Gala filmului românesc pentru copii”, Evenimentul este deschis pentru elevii de școală generală, în perioada 27-30 martie 2017, la Cinema Europa din Capitală, informează romaniabreakingnews.ro  citând un comunicat AEPF

Potrivit organizatorilor, „Gala filmului românesc pentru copii”, este un veritabil maraton al vizionării unor filme clasice românești, care au încântat generații întregi.  Evenimentul cultural-educativ este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, ce se adresează copiilor de școală generală, care sunt invitați în perioada săptămânii „Școala altfel” să vizioneze gratuit filmele „Veronica”, „Veronica se întoarce”, „Neamul Șoimăreștilor”, „Un saltimbanc la Polul Nord”, „Dumbrava minunată”, „Maria Mirabela”, „Amintiri din copilărie”, „De-aș fi Harap Alb”, „Aventurile lui Babușcă”, „Rămășagul”, „Pupăza din tei”, „Saltimbancii” și „Zâmbet de soare”.
Organizatorii „Galei filmului românesc pentru copii” nu percep nicio taxă pentru participare. Accesul este permis doar în baza programării prealabile a unităților de învățământ din Capitală, care au stabilit să desfășoare „Școala altfel” în ultima săptămână a lunii martie a.c.

Cadrele didactice care doresc să se înscrie la „Gala filmului românesc pentru copii” sunt rugate să îl contacteze pe directorul Galei, regizor Gabriel Boholț (tel.: 0726.078.738, email: gboholt@gmail.com).

Pentru a-i încuraja pe micuții cinefili să aprecieze filmul românesc, după fiecare proiecție aceștia vor primi recompense de participare din partea organizatorilor Galei. Cadrele didactice pot face programări pentru participarea la eveniment prin intermediul directorului Galei, regizor Gabriel Boholț.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: