FRANCEZI LA CHIȘINĂU: „Franța sprijină parcursul european al Republicii Moldova!”

„Franța sprijină parcursul european al Republicii Moldova!”

Aceasta au anunțat deputații Grupului de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale a Republicii Franceze la întrevederea de astăzi cu Prim-ministrul Iurie Leancă.

Deputații Grupului de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale a Republicii Franceze efectuează o vizită la Chișinău în perioada 14 – 16 aprilie. (Parlamentul Republicii Moldova)

Delegația parlamentară este condusă de Președintele Grupului de prietenie, Frédéric Reiss. Din componența delegației fac parte deputații Catherine Quere, Thierry Mariani, Denis Jacquat, Michel Destot, Jérȏme Lambert, Jean-Louis Roumegas.

Parlamentarii francezi vor discuta cu vicepreședintele Legislativului, Andrian Candu, cu președintele Comisiei politică externă și integrare europeană, Ana Guțu și cu președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză, Corina Fusu.

Programul mai cuprinde întrevederi cu viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Iulian Groza, cu primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, precum și cu directorii întreprinderilor franceze din Republica Moldova.