ROMÂNIA BREAKING NEWS

FRANCEZI LA CHIȘINĂU: „Franța sprijină parcursul european al Republicii Moldova!”

„Franța sprijină parcursul european al Republicii Moldova!”

Aceasta au anunțat deputații Grupului de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale a Republicii Franceze la întrevederea de astăzi cu Prim-ministrul Iurie Leancă.

Deputații Grupului de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale a Republicii Franceze efectuează o vizită la Chișinău în perioada 14 – 16 aprilie. (Parlamentul Republicii Moldova)

Delegația parlamentară este condusă de Președintele Grupului de prietenie, Frédéric Reiss. Din componența delegației fac parte deputații Catherine Quere, Thierry Mariani, Denis Jacquat, Michel Destot, Jérȏme Lambert, Jean-Louis Roumegas.

Parlamentarii francezi vor discuta cu vicepreședintele Legislativului, Andrian Candu, cu președintele Comisiei politică externă și integrare europeană, Ana Guțu și cu președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză, Corina Fusu.

Programul mai cuprinde întrevederi cu viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Iulian Groza, cu primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, precum și cu directorii întreprinderilor franceze din Republica Moldova.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.