ROMÂNIA BREAKING NEWS

FOTO/NO COMMENT: Ceremonia de activare a NFIU. „NATO este puternică cu România, iar România este puternică în NATO.” – Jens Stoltenberg

Imagini de la Ceremonia de activare a NFIU – NATO Force Integration Unit

„NATO este puternică cu România, iar România este puternică în NATO.” – secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

Acest comandament este unul dintre cele șase de acest tip, constituite în Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia și România în vederea consolidării flancului estic al Alianței.

Înființarea acestor unități se înscrie în măsurile luate de NATO ca răspuns la modificarea situației de securitate din regiune și are ca scop îmbunătățirea capacității Alianței de a răspunde concret și decisiv oricărei acțiuni ostile îndreptată împotriva unui stat membru.

Ceremonia de activare a NFIU (1) Ceremonia de activare a NFIU (2) Ceremonia de activare a NFIU (3) Ceremonia de activare a NFIU (5) Ceremonia de activare a NFIU (4) Ceremonia de activare a NFIU (6) Ceremonia de activare a NFIU (7) Ceremonia de activare a NFIU (8) Ceremonia de activare a NFIU (9) Ceremonia de activare a NFIU (10) Ceremonia de activare a NFIU (11) Ceremonia de activare a NFIU (12)

Publicat de romaniabreakingnews.ro / sursa: mapn.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: